Idol

Jag ska inte ljuga och säga att jag är en idel realitysåpa fan...men idol har jag faktiskt följt ganska så bra och måste säga att de två som nu tog sig hela vägen till globen var också två av tre med de bästa rösterna. Den tredje som enligt mig lätt hade kunnat kamma hem storvinsten åkte ur idol förra veckan, Daniel.

Det vart väldigt trist men o andra sidan så tror jag att han tar sig till första platsen på annat håll. Han blir nog ingen one-hit-wonder såsom fjant-Darin och krulliga typen som vann för ett tag sen (tror han hette Daniel osse). Man hör inget om dom längre, eller har jag fel? Deras musik är ju inte min typ så det kan ligga mkt i att jag inte ens håller utkik efter dom...

image314
Amanda har en annorlunda impulsiv röst, eller hur jag nu ska beskriva den. Mkt speciell och vacker på nån vänster. Jag tänker 60-tal när jag tänker på henne just som någon annan sa i kvällen program (minns inte vem).

Hon har go musiksmak faktiskt. En som gillar Elvis och Johhny Cash, Mama Cass osv kan inte vara annat än tummen upp ;) hahaimage315Marie påminner om Carola - Bra röst, inte min musiksmak och hon kommer lyckas utomlands likväl som här i Sverige. Jag gillar henne bara inte men har ingen jätte bra anledning till varför så jag kan inte yttra mig mer om det här.

Kort och gott, ser jag finalen nästa vecka så kommer jag heja på Amanda för hennes röst bör komma fram mer och Marie kommer säkerligen få skivkontrakt i vilket fall som helst, men båda är vinnare så vem som blir etta på fredag spelar egentligen ingen roll.
[Musik/Sång/konsert] | | 2 kommentarer |

Scrubs

Glömde bort och recensera serien med det näst bästa soundtracket till ju (det bästa är andra avenyns och den lär jag recensera sen en annan dag ;).
image306
image305
En serie om en massa smått knasiga
läkare. Alla har olika egenheter som
är något utöver det vanliga. Väldans
rolig serie med otroligt bra soundtrack,
de flesta låtarna som spelas upp är
nämligen inom kategorin Indie ;)

Turk - JD's manliga fru och bästa kompis
JD - huvudrollspersonen kan man säga,
         en manlig Ally McBeal full med 
         knasiga fantasier och skumma ideér.
Elliot - en nervös och ibland smått
            osäker individ.
Carla - har alltid rätt.

osse finns det massor mer av figurer i
denna komediserie som jag tycker så
himla bra om! Fast dom orkar jag inte nämna...

Donald "Turk" Faison, Zach "JD" Braff, Sarah "Elliot" Chalke, Judy "Carla" Reyes
[tv och film] | | 3 kommentarer |

Bytad bakgrund

Såhär i juletider har bloggen ändrats lite. Bl.a. har klockorna bytats ut (hade tidigare en guldig klocka) och bakgrunden gick från brun till röd, va tycks?

image304

[Bloggsnack/reklam] | | 3 kommentarer |
Upp