Cecilia Nord 20 år

Klockan är nära 02.00 denna natt mellan onsdag och torsdag i slutet av månaden juli år 2008 och jag sitter framför datorn och sneglar mot tv.en med jämna mellanrum för att få en glimt av världens bästa, med mina ögon sett, serie - Six Feet Under. Jag har nämligen införskaffat mig alla 5 säsonger på dvd och än så länge har jag bara nått avsnitt 2 på första disken.

Från det ena till det andra; på senaste tiden har jag levt ett osocialt liv jäntemot nära och kära men det ska det allt bli ändring på om en vecka eller två då jag kommer få efterlängtad ledighet. Det är så kul att jobba att man glömmer bort att kroppen inte klarar hur mkt som helst.

Under dagen idag har jag solat hemma hos mamma och pappa och badat i deras pool. Det har varit en underbar sommardag med solsken, fågelkvitter och ljuvlig doft av nyutslagna blommor. Mot kvällningen placerades pappa, jag och systrarna vid tv.en för att kolla på litta musikvideos sända på kanal Vh1. En kanal jag fullkomligt älskar eftersom de sänder musik för alla. MTV är så begränsad....

http://pussytiiv.bilddagboken.se
En fotnot för dagen eller låt mig säga...gårdagen...
är till att nämna Ias födelsedag. För 20 år sedan
föddes hon och när hon nådde en ålder av ca 6-7 år
blev hon min bästa vän. Vi håller ihop ännu
(med några års uppehåll däremellan).
Grattis grattis till dig och hoppas att i din dag ingick
presenter, god mat och fylla ;)
[Speciella dagar och vår vardag] | | Kommentera |

Jobbande, sommarrock och sjöbomarknad

På sista tiden har jag jobbat som in i attan, det e sketans kul =)
Nästa lediga dag är nästa fredag och fram tills dess har jag jobbat 11 dagar i streck utan någon större ledighet och har haft pass där jag jobbat 21 timmar i streck som mest. Det e skitkul och jag trivs så himla bra. Önskar att alla hade haft jobb de trivts med så bra som jag gör med mina!!På senaste tiden har jag även hunnit med ett tre dagars besök på Sommarrocken i Svedala vilket va himlans kul spec. sista dagen då Perikles, Mustasch och Magnus Uggla spelade. Alla va bra live sett från publiken. De fick med sig nästintill alla! Jag gillar verkligen hela grejen med att jag börjat träffa Ia mer. Tänk att gå från bästa vänner med flera år bakom sig till fullständiga främlingar - inte klokt vad jag saknat henne! så därför var helgen ännu bättre då jag spenderade tors-sön med henne på rocken och framför tv.en där vi glodde på film. Tack tack för hela alltet =)Igår vart jag i Sjöbo på marknaden och shoppade till mig 3 filmer och planerar på att köra upp dit med systrarna idag igen eftersom de inte varit där ännu. Har dock inte bestämt mig ännu.
[Blandat] | | En kommentar |
Upp