Här bor då jag, på Poppelgången 81; nya bilder =)

Hejhej, sorry att jag segat så med uppdaterade bilder från trädgården..Nu kommer dom iaf, bättre sent än aldrig..som man brukar säga:

Som ni kan se så är häcken otroligt tjusig längst staketet utmot grusgången.
Tomten är inte för liten och inte för stor. På bilderna syns mestadels uterummet men om du gluttar lite på bild nr.3 så ser du platsen där jag tänkt ha mitt trädgårdsland - Japp, jag ska odla min egen mat! (eller en del av den iaf). Det kommer bli så fint och härligt med jordgubbar, hallon, potatis, selleri, gurka osv.

I rabatten syns min inflyttningspresent som jag fick av Sofia "Solsken, skratt och vänner är
alltid välkomna" och precis så är det hemma hos mig =) är humöret på topp, vf inte komma
över på en kopp kaffe haha. Så nu har ni sett min trädgård so far, den blir finare och finare
allt eftersom tiden går. Jag har ännu inte hunnit plantera fröna som
jag fick av Marita vilket är skandal! Ska ta itu med det imorgon om
jag hinner och kommer ihåg det...det är ju skolkväll nr.2 då ;)
Nu ikv ska jag se Jerry Springer (utan att höra andra klaga på det,
för här är ingen och det är min tv som det visas på - min,min,min!!)
haha. Sen vid 20 är det tänkt att jag ska handla på coop innan jag
sticker till jobb.

[Allt om min kolonilott] | | 2 kommentarer |

En kort men mysig dag med tv.n och Hardy som sällskap

Det enda vettiga som hänt idag är att jag vattnat gräsmattan, duschat och lagat mat. Annars har det bara varit mysande och tv-gluttande. Shit vad mkt jag suttit framför tv.e idag! inte klokt, känns som om jag placerat mig några år bak i tiden haha (bortsett från att datorn inte var med mig på plats).

Imorgon är det dags att börja jobba igen och det ser jag verkligen fram emot för det var ett tag sedan nu...

[Blandat] | | Kommentera |

Harry Potter och halvblodsprinsen

Tusan! glömde fota idag igen...aja...imorgon kanske?...

Idag har det hänt en himla massa! Jag och pappa börjar bli stammisar på tippen haha. Vi var där 2 gånger idag, vi va också hemma hos mig och hämtade de fula träden som mamma ville ha. Det var en sällsynt syn att se två nissar gå i kolonigångarna med varsitt träd på sina axlar ;). När vi landade på hemmaplan (för honom då) så fikade vi en runda med mandie, mamma, Dorit och Birgitte och åt middag med samma folk lite senare. Han hann med att tvätta mamma o pappas bil samt min och jag dammsög min och tvättade undan lite tvätt. Nu mot kvällen föll den årliga familjebion ;) alla var där utom mandie som redan sett den och som bara plötsligt inte ville med...

Vi såg (enligt tradition) den nya Harry Potter filmen och för att vara ärlig så diggade jag inte den...den hade sina stunder om än mkt få då det faktiskt hände något...annars var den ganska så långdragen och vääääldigt pussigullig...jag är lite emot när det blir för mkt sådant...jag gillade ju att för varje ny hp-film som kom så blev det mörkare och mörkare och mörkare...men nu...nu var det för mkt kärlek tyvärr. Men jag ska ändå se nästkommande ;) det är ju tradition! haha och jag gillar faktiskt filmerna ändå, man har ju växt upp med dom nu. Jag hade velat ha allihopa.


Bild hämtad från: http://www.filmofilia.com 

[tv och film] | | Kommentera |
Upp