Släppa och gå vidare är så himla svårt...

Efter att ha gått igenom några argsinta och irriterade veckor så inser jag på allvar nu att jag borde försöka släppa de tankar som gör att jag stör mig på det mesta och de flesta och inte trycka undan dom så att de allihopa kommer som en explosion vid minsta lilla oväntade tillfälle. Jag har rent för mkt ilska inom mig och min korta stubin är inge bra i längden. Enda gången som jag inte är så bobbig är när jag jobbar...Sorry alla offer där ute som jag titulerat "intelligensbefriade idioter"...jag har en poäng så tro inte att jag släppt det fullständigt...men jag ska försöka att inte vara så förbannad så fort som mitt öga når er...Jag är en mkt envis och långsint person så det tar sin lilla tid att erkänna för mig själv att något jag gör inte är så värst bra...men detta inlägget och ett samtal med mamma och pappa är en god bit på vägen. Jag var där hemma nämligen igår för att låna duschen..

Hur som helst, denna dagen ska bli bra - det har jag bestämt mig för redan. Städerskan dvs lillsyrran kommer senare idag och kör sitt race över stugan sen ska vi äta ihopa och jag ska hämta ut biljetterna till kiss. Dagen avslutas hos mamma och pappa med musikalfilmen "Across the Universe" - en Beatlesmusikal som är fullständigt underbar!

Nu ska jag försöka sova en stund, har jobbat inatt och huvudvärken tillsammans med tröttheten gör att sängen lockar enormt mkt. Ibland är det gött att sova ;)
[Blubb som fisken sa] | | 3 kommentarer |

Första advent

God första advent..denna dagen har inte innehållit ett av fyra tänt ljus eller julkänsla..däremot åt jag en lussebulle och några pepparkakor...Bläää, vill ha julkänsla ju! Varför kan jag inte få den här hemma?..måste bero på att jag är sambo med grinchen!

inatt är det dags att jobba igen men innan dess ska jag hem till mamma och pappa o duscha
[Julkänsla] | | En kommentar |

Bilder från årets Dannero-besök


Här kommer de efterlängtade bilderna...eller nått...från årets Dannero-besök som inträffade fredagen den 27 november 2009 (ganska så logiskt eftersom jag nämnde "årets" innan...Hur som helst -) Alla bilderna nedan är tagna av mig och de två översta på mig togs av syrran, jag ljusade dock upp dom en aning i photoshop.Ovan har ni gänget från kvällen, han till vänster bredvid Nadja var dock inte där med oss, han var den absolut roligaste i hela showen och gick runt och minglade efteråt.
Det var en sammanfattning av kvällen
i bilder =) förra årets besök gav många
många fler men jag fick en hel del tjusiga
kort från detta året med.
Klicka på länkarna för att nå gamla bilder:
2008 del 1, 2008 del 2
[Musik/Sång/konsert] | | En kommentar |
Upp