Bio ikv!


Ikväll ska mamma, jag och mina systrar bege oss till sf i Malmö och glutta på filmen på postern till vänster. Ska bli kul =) Jag älskar att gå på bio!

Innan dess ska vi äta något, myskväll med andra ord haha. Och på tal om myskväll och film så hade jag tänkt ha filmkväll här nästa helg...vet inte vilken av dagarna bara för den som vill komma. Vi sköter det som en tvättäkta helkväll med chips, godis och andra onyttigheter ;) haha. Längesen man hade en redig filmkväll nu och fru modern måste ju invigas...

Och ännu en grej på tal om bio...efter en snabb msn konversation med Daniella så klubbades den 28 okt till att gå och se "Michael Jackson's This is it" i Höllviken, kul, kul! haha.Detta känns som om det kommer bli en bra dag! det ligger i luften så att säga!

[tv och film] | | En kommentar |

Irritation på lektionstid...

Efter en dag av segande, irritation på världens segaste lärare som tycker att det är fiffigt att snacka en massa dösnack om orelevanta saker och ha gymnastik på lektionstid när man inte har svinlång raster på en 3 h 30 minuters lektion....och mys med syrran i hennes nya lägenhet så sitter jag här framför min nyinflyttade kompis, fru modern och dippar grönsaker och dricker te. Shit vad irriterad jag blev på lektionen...gick en timma tidigare, klarar inte av för mkt flamstrams...men men nu har den irritationen släppt och jag sitter här o halvmyser inför morgondagen då jag ska på bio med mamma och mina systrar. Ska bli himla kul. Sen på kvällen vette tusan vad som händer men det blir säkert lugnt och mysigt då med =) Nu ska jag glutta lite till på tv innan sängen börjar kalla, hej hopp
[Blandat] | | Kommentera |

Såja, nu har jag joinat alla andra moderna idioter och köpt platt tv..

Såja, nu har jag joinat alla andra moderna idioter och köpt platt tv...det känns skumt, konstigt, fel osv. men samtidigt jädrans vad klar och bra bilden blev! och ljudet är ju bättre...man kan faktiskt använda fjärrkontrollen till den OCH den tar lite mindre plats...men ändå...det känns konstigt att inte ha min gamle vän - herr Bumling framför soffan. Men,men nu finns det ingen återvändo, fru Modern och herr Bumling har bytt plats efter den sistnämndes tragiska bortgång - sörjer dig ännu! Du kommer aldrig bli glömd! (om jag inte drabbas av minnesförlust förståss). Igår köptes iaf den "nye" och i samma veva köpte jag även en blixt! tro det eller ej. Den är ju fullständigt underbart söt...och inte använd ännu, men det kommer! ska fota tv.en hade jag tänkt med den sen, pallar inte nu. men men, några tusenlappar senare så har jag införskaffat två saker på min lista...och inga fler på ett tag!

Igår var det myskväll hos mamma och pappa. Jag fick massage och en hårklippning och hjälp med mitt shoppande på Net on net som tog ca en kvart! Impulsköp är de bästa!

Nu ska jag värma upp pizzabiten från i söndags och därefter börja göra mig klar för skolan...
[Blandat] | | En kommentar |
Upp