Natt 3 av 4 avklarad

Hemma hos mamma och pappa efter ännu en natts arbete. Det har gått finfint eftersom det varken blåst eller snöat (förutom litegrann nu på morgonen) men jisses vad kallt...-18 grader kom vi upp i, brrrr...

Nu ska jag bege mig till en varm säng och med slutna ögon hamna i drömmarnas värld några timmar medan familjen ska iväg på frukostkalas. Under dagen blir det powerpoint introduktion för mammsan och kanske får jag med pappsens hjälp gjort klart en och annan lucka!!! hoppas! snart är mitt kök klart! Senare mot småtimmarna är det dags att jobba natt 4 av 4 innan måndagens härliga ledighet kickar in ;)

Natti natti, morrn morrn allihopa - ha en strålande dag! 
[Blandat] | | Kommentera |

Jag har lugg nuförtiden ;)

Hallojsan, fy tusan så mkt det har snöat inatt. Vi körde genom drivor av vacker vit snö. Hade aldrig fått till det om vi inte haft Madeleines privata bil att ta oss mellan ställena med. De små fjuttiga vita leksaksbilarna som vi annars kör på jobb hade inte varit till mkt nytta... Men men, vi tog oss igenom natten och efter en stunds utgrävning fick jag ut min bil på morgonen borta hos Therese där den så fint agerat igloo under nattens gång. Har sovit hos mamma och pappa idag och spenderat tiden här med familjen...gör nog det imorgon också har jag en känsla av. Förresten! Jag har lugg nuförtiden...sen för någon timme sedan med andra ord (beskåda bilden nedan).Nu ska jag socialisera mig och därefter bege mig mot jobb om ca 2 timmar. Jepp, för det ska jobbas inatt med ;) hej hopp allihopa!
[Blandat] | | Kommentera |

"Håller man sig sysselsatt så hinner man inte tänka"

"Håller man sig sysselsatt så hinner man inte tänka"


Idag har jag dammsugat, dammat, plockat undan, diskat, lagat mat till mig och lilsyrran som kom förbi på kort visit, fixat med tvätten osv. Fulla muggar! Gunnar har till och med fått känna på kylan! Han är utslängd...gjorde mig visst skyldig till granplågeri där ett tag...ska dom verkligen ha vatten varje dag?!? ... Nu när man inte kan fixa så mkt mer så blev jag plötsligt ensam här hemma, lillsyrran drog vidare och här var en liten kvar - jag själv..

Snart dags för jobb iofs...eller om några timmar...för att vara mer exakt så börjar jag 22.15...tills dess...rulla tummarna?
[Julkänsla] | | Kommentera |
Upp