Besviken och sårad

Amanda om du läser detta så är det INTE okej att sticka hemifrån bara för att man känner för det. Till en början blev vi alla oroliga men nu är vi mer besvikna och sårade över det du håller på med. Hur kan du dra upp alla känslor som du satte igång förra veckan när du bara försvann ännu en gång genom att sticka igen? Nu vet vi alla att du inte mår så dåligt som vi trodde tidigare...nu vet vi ju att du gör detta för att såra oss och för att du bara helt enkelt känner för det....hade högre tankar om dig men nu har du sjunkit så lågt att jag inte ens ser dig om jag så grävde ett hål rakt ner i marken...
[Påverka] | | Kommentera |

Lyckad morsdag

Det var mysigt till frukosten hemma hos mamma och pappa igår och mammsan verkade bli väldans glad för presenten, en clematis (utomhus-klätter-blomma). Efter det lilla besöket åkte vi alla till nadjas (min mellersta syster) lägenhet. Otroligt tjusig va den. Senare hem om och därefter till mormor vilket jag trodde skulle bli halvt stelt men istället hade jag liksom de flesta andra skitkul. Skämten flödade och sällskapet var trevligt. Har inte känt så på väldigt länge när jag satt min fot på mormors tomt. Med oss därifrån fick vi trädgårdsnissar tomatplantor och blommor av henne - tackar!

Känns skönt att man fick en chans till att koppla bort allt som händer just nu kring familjen. Amanda (min yngsta syster) var dock inte med i firandet och det var ingen som förväntade sig det heller men man saknade henne där. Jag vet ännu inte hur denna dagen kommer bli eller hur allt kommer kännas när hälften passerat men än sålänge är planerna på att jobba inatt. Behöver koppla bort allt...Missförtå mig inte...det känns lite bättre men det kunde varit bättre så att säga.. 


Glömde skriva att min biologiska farmor, Inga-Greta dog i söndags/morsdags...kände dig inte men hoppas att du mår bra i himlen.
[Blandat] | | Kommentera |

Grattis fina mamma på morsdag


Idag är det morsdag och i allt kaos som råder nu med syster som håller sig borta och tankar som bultar så hårt i huvudet att trumhinnan snart slår ut i örat så att den äckliga sörjan man bär på inom sig kan sippra ut...öhum..ni förstår...i allt detta kaos ska mamma firas. Jag vill göra denna dagen till din dag mamma och trycka undan problemen om det går för bara nån minut så att du kan få känna dig älskad av oss alla - för det är du! Du är den bästa mamma man kan tänka sig och jag skulle aldrig vilja byta ut dig mot någon. Vi ses om drygt en halvtimma på frukostfirande...ska bara hämta upp melersta syrran....kommer kännas konstigt utan lillsyrran där dock...

Ikväll ska mormor firas och då ska jag hämta större delen av mina saker där hemma ifrån. Skulle gjort det för ett år sedan men med tanke på allt som hänt och stämningen som rådde därefter så har jag undvikit det till max. Tänk att jag varit där hemma max tre gånger sedan allt bråk på ett helt år...helt sjukt när man annars va hemma hos mormor o morfar minst 2 gånger i veckan förr...ja förutom när jag bodde där för då var jag där mkt oftare såklat..

Visst ja...INGA problem idag! Bara kärlek! Älska inte bråka...
[Speciella dagar och vår vardag] | | Kommentera |
Upp