Blir en bra dag idag :)

Godmorgon, godmiddag och allt däremellan såsom hej, tjosan  osv. Idag skiner solen därute, vädret känns svinkallt men solens närvaro hjälper det hela till att kännas bättre =) Idag blir det förhoppningsvis fixande med bilen och därefter ett besök hos optikern, behöver verkligen nya linser...dessa är nog nästan en månad på övertid(!)

Känns som att jag hade velat äta falafel (eller nått annat i den stilen), sitta en stund på espressohouse och därefter besöka biografen! Sällskap eftersökes!


2010.11.30 kl:14:07

Och sällskap hittades! Pamela - en trogen bofinkilus som hänger på! ;) kanske iapia också. Kul det här!


2010.11.30 kl:23.35Vi såg The social network och jag är en person som gillar filmer som bygger på verklighetens fakta så filmen föll mig absolut i smaken just för att den var intressant. Även om de nu säkerligen överdramatiserat vissa händelser...Innan filmen köpte jag punkteringssprej, linser hos optikern och vi bägge fika på espressohouse. Efter filmen hamnade vi på espressohouse igen (vanilj-latten är otroligt god ;) Sen fick benen fart och vi promenerade därifrån hela vägen hem. en och en halv timmes promenad i det kala vädret. Sååå härligt o ha någon att gå o snacka med. Saknar det när man bor här...känner liksom ingen och att gå ut med hundarna själv är inte alltid så tillfredsställande om jag ska vara ärlig. men, men nu är jag hemma - tack för sällskapet Pamela! Nu ska jag återvända till den underbara musiken och mitt goda te - hej hopp!


[tv och film] | | En kommentar |

Fan!

Ahhhhhhh vad uttråkad jag är!!!! hatar att sitta ensam! Tusan vad jag ångrar att jag åkte hem igår. Så himla mysigt det hade varit om jag stannat hemma hos mamma o pappa igår o få vara insnöad med alla där borta. Känner mig ensam och isolerad - blääääääää!!


2010.11.29 kl:16:47Har just kommit in från min nuförtiden dagliga promenad förbi bilen och bortom kiosken o sen hem med hundarna. Bilen har förvandlats till en igloo men förutom det så verkar han må bra trots omständigheterna. Jag mår bättre efter promenaden där öronen nästan föll av. Härligt att promenera i snön...hade varit härligare om man haft sällskap här hemma dock...Är helt själv (förutom hundarna då) och det suger. Ibland finns det inget bättre än ensamheten men idag är ingen sådan dag. Idag hade jag velat ha stugan full av folk, brädspelsspelande, filmtittande, glöggdrickande och en massa skitsnack skulle flygit i luften....men så är som sagt inte fallet...i verkligheten sitter jag här hemma ensam och funderar på vad jag ska ha till mat istället.

På promenaden mötte jag 4-5 individer i min ålder kanske äldre. Skulle tippa nånstans mellan 22-26 års åldern. Tänk om man lärt känna dom! Det hade varit skitkul med lite grannar att umgås med men så kom jag självfallet på detta efter att jag passerat dom och de hade försvunnit bort nånstans. Vet ikke vilken stuga de tillhör och känner mig inte peppad att gå o knacka dörr...här ligger faktiskt en hel del stugor på jägershill...meeeen nästa gång jag ser nån av dom hugger jag till och slänger fram ett hej. Skumt ändå, hälsar alltid annars men inte denna gången...Bättring till nästa gång med andra ord!

Nu ska jag återgå till tankarna om vad jag ska ha till mat...Bläääää för ensamheten just nu!


2010.11.29 kl:17:34

Tack Pamela! Kan kanske till o med gå på bio och fika innan imorgon om vädret tillåter? Det enda jag har uppbokat är att jag ska vara hos optikern vid 17:30-tiden imorgon men det hade vi kanske kunnat ta först och sen äta? eller? Ia får ta o följa med om det går! så det så! vet ikke hur vädret är i svedala men ändå..
[Blandat] | | 3 kommentarer |

Mys i snön

Idag skulle familjen minus lillasyter gå på bio och restaurang....tyvärr blev inte detta av men kvällen hade hög mysfaktor ändå. Vi samlades hemma hos mamma och pappa på fonduekväll. Alla var där utom lillasyster och Hardy. Mindy och Nelly hängde på också och jag måste beundra Troja, Corin och Zita (hundarna som bor där hemma) för att de inte flängde på Mindy för att sätta henne på plats för som den hunden kan pipa, skrika och stressa..isch...hade jag som hund råkat ut för en sån indvid så hade jag blivit tokig. Jag och syster lät Zita och Mindy springa i snödrivorna vilket de uppskattade. Så mysigt med snö.

Tack pappa för att du hämtade mig och hundana här hemma och sen lämnade oss och tack för att du hittade farfars gamla däck där hemma till mig så att jag klarar vintern! Nu ser världen lite ljusare ut =)
[Blandat] | | En kommentar |
Upp