Snabbt ska det gå

Sitter på jobb och skummar på hur dagen kommer bli. Hoppas på fint väder när vi får finbesök av Pamela. Vi ska diskutera nya bloggideér och samtala om livet som gått sen sist vi såg, vi ska helt enkelt socialisera oss. Gillar det! Bofinkelus är alltid ett trevligt besök i våran lilla stuga..om vi nu ska ses där förresten. Det har vi inte pratat om, det kanske blir på hemlig ort, vem vet? haha.

På kvällen blir det myskväll med Hardy. Just nu lockar biobesök och en god öl därefter eller möjligtvis innan meeen det spar vi till nästa månad för då firar vi tre år ihop.

Dagen som gått har varit mysig. Jag sov väldans gott trots knasiga drömmar där Hardy både dog och återuppstod. Han blev påkörd av ett ånglok inne i livsmedelsaffären då han skulle sträcka sig över rälsen för att ta kryddan på kryddhyllan...inget konstigt, sånt händer varje dag...Därefter tog vi oss en effektiv timme. Först till Coop sen till IKEA därefter lämnade jag honom därhemma så att jag kunde köra hem till mamma och pappa - allt på en timma. Snabbt som tusan med andra ord. Efter det fick jag massage och mat innan jobb, där jag är nu. Det blev inget firande av Ia, fanns ikke tid till det. Får bli en annan gång helt enkelt.
[Blandat] | | Kommentera |

30 juli; Ia 23 år

Just nu bloggar jag från jobb. Madeleine i nattpatrullen och Anna från dagen har shoppat loss på IKEA och gjort det väldans fint på jobb. Rediga typer dom där två ;) Själv har jag och Karina fått jobbat undan första rundan och tagit itu med två larm - det går undan när man ligger i så att säga. Om fem timmar ligger jag nerklubbad i sängen och överröst av sand från John Blund förhoppningsvis. Ser jag verkligen fram emot!

Plussar man på några timmar till efter sömnen så befinner jag mig hemma hos Ia i Svedala för att gratta henne på födelsedagen en snabbis innan jag ska hem till mamma på massage. Och ännu fler timmar fram så sitter jag här på jobb igen. Tiden flyger när man har kul, inte sant ;)

Förresten så blev det ingen tripp till IKEA för mig och Hardy. Det glömdes bort helt enkelt så det ska också hinnas med imorgon...sikken stress det blev nu helt plötsligt. Oj,oj,oj...men jag hinner, det ska gå!(Inception - recensionen)
[Speciella dagar och vår vardag] | | Kommentera |

Oscar och damen i rosa

Filmen som vi såg på igår: 


[tv och film] | | Kommentera |
Upp