Lyckad intervju men onödigt tjaffs

Intervjun idag var otroligt lyckad. Det kändes så iaf. Känner mig aningen positv till det och hoppas på att magkänslan stämmer i slutändan - håll tummarna för mig!

Just nu börjar jag lugna mig en aning...nyss var jag otroligt arg och frustrerad...så pass att tårarna börade rinna...avskyr när man börjar gråta fastän att man egentligen inte är ledsen utan för att man är trött och förbannad. Ibland blir en onödig kommentar ett alldeles för dramatiskt gräl och i längden fastän att man tycker att allt blev onödigt stort så känns det otroligt välbehövligt att få ur sig saker som antagligen bara gick att lägga fram på detta onödiga sätt...ibland kan man inte säga det utan ibland behöver man skrika ut det för att verkligen få med allt som behövs sägas...Känns dock dumt att det missförstods så att det väckte tankar om saker som inte hörde till ämnet för motparten...det var inte menat alls. Detta handlade om ett ämne och inte allt runtomkring. Man kan älska varandra fastän att man inte tål att stå i samma rum allt för ofta...Det är att älska någon fast på lite avstånd...inget onaturligt. Älskar er allihopa, ni är en underbar familj. Detta blåstes verkligen upp från storleken av en vattenballong till en jäkla zeppelinare(!) sjukt stort...men på nått vis var det nog bra för mycket som jag tänkt på fick bli sagt även om ni inte förstod vad jag menade. Synd att jag inte var tydligare iofs, för jag vill inte att ni ska må dåligt och gråta. Vill ju att ni ska må bra givetvis. Vi ser olika på saken och att diskutera när ingen är villig att ändra sin åsikt och släppa in motparten så blir det bara dött läge. Får prata vidare en annan dag när allt har lagt sig. Nu behövs lite paus. 

- Vill tillägga att detta även ligger på mig och inte endast motparten...så att ingen missförstår..Jag är också en av dom som är envis och inte vill ge mig...precis som resten..

...Och Pamela. Du är undebar! Tack för att du låter mig låna ditt öra.
[Blubb som fisken sa] | | En kommentar |

30 juniIdag, dvs. efter att jag vaknat ska jag på jobbintervju - önska mig lycka till! En annan jobbgrej som jag bara vill skriva om är att jag har fantastiska arbetskamrater. När inget går som man vill och det ser lite mörkt ut så finnsdom där som ljuset i enden av tunneln. Vill tacka er allihopa för att ni ringer mig så fort ni får nys om en ledig tid på jobb och håller mig igång som vikarie. Ni är toppen! Känns underbart att känna sig omtyckt. Fy vad ni gör jobbet värt att jobba för =)
[Speciella dagar och vår vardag] | | En kommentar |

Kalas för Pamela som fyllt 23 årIgår (eftersom det är efter 00.00) var jag hemma hos Pamela på kalas för att fira att hon fyllt 23 år för några dagar sedan. Hon fick fem marabou choklad av mig i olika smaker. Egentligen ville jag ge dig en jägermeister scarf, glömde berätta det..men fann ingen någonstans. Blidde choklad istället, nästan samma sak ;)

Det bjöds på god mat! Saffranskokta potatisar med creme fraiche, rödlök och både röd och svart fiskrom till förrätt och hamburgare till huvudrätt. Till efterrätt blev det marängswisch med jordgubbar.

Tackar för god mat o trevligt sällskap =) ser fram emot nästa gång. Det blir på lördag, då ska Pamelas syster Gisela fota oss två. Lite nervöst för jag står sällan framför kameran om det inte är min som står på självutlösare dvs. Men det ska nog gå bra ändå. Ska bli kul faktiskt! Pamela om du inte har för dig något på fredag så är jag fri fram tills 22.15 ifall du vill kolla på film ;)

[Blandat] | | En kommentar |
Upp