Sommarvärme idag!


Goddagens! Sitter hemma hos mamma och pappa. Solen strålar som in i tusan därute, sommaren knackade på dörren och ja jäklar vad den var välkommen in! Härligt! Ska strax gå ut till folket på terrassen men först tänkte jag slänga in ett blogginlägg och invänta sista maskinen tvätt som just nu åker karusell i maskinen. Har fått tvättat undan tre maskiner redan, mkt tvätt blir det när man tvättar sällan ;)

Hoppas ni har en härlig valborg allesammans!!

Wulffmorgenthaler plus påminnelse om kursen


Ska strax gå och lägga mig, mina ögon är torrare än en öken, men först tänkte jag visa denna strippen som är så himla kul. Gillar verkligen Wulffmorgenthaler, haha. Imorgon ska jag ha en heldag med mamma framför datorn det blir en hel del pappersarbete vilket är bara kul :)

OBS! Glöm förresten inte bort att anmäla er till kursen om ni är intresserade. Det blir meditation, målning/teckning och fika samt genomgång av chakran, meridianer osv. Det är sista anmälningsdag imorgon (läs...idag):
Godnatt! Sov gott allesammans!

Tar upp dagboksskrivandet igen


Jag skrev dagbok i många år förut, började halvt om halvt när jag var fem år gammal. Sen tappade jag lusten då två av mina vänner läste en av dagböckerna därefter tog jag sakta upp det igen men idag...idag är det tvärt avslut. Har inte skrivet på något år nu förutom här i bloggen och för o vara ärlig så har nog en del alldeles för personliga saker fått komma in här..därför tänkte jag nu igen ta upp skrivandet utanför datorn och rikta mina mer känslosamma saker ditåt. Tror att detta kan bli bra :)

Det blåser mycket ute idag men vädret är ändå på snudden till härligt. Hade blåsten inte varit här så hade det varit väldans varmt, ännu en sak att gilla. Härliga dag!

Uppe med tuppen


Morgon! Kan meddela att jag varit uppe länge redan. Den därade hunden som väckt oss runt 7 varje morgon som vi passat henne var uppe tidigare idag. En timme tidigare...inte trevligt alls. Min sömniga uppsyn ändrades dock när Hardy kom hem från jobb en stund senare och frågade om jag ville ha frukost. Det blev mys framför tv.en med kaffe och mackor. Nu sover han och här sitter jag redo att börja uppleva veckans enda söndag :) Ha en bra dag allesammans!

Kvällen börjar bra


En doft av grillat har slängt sig över koloniområdet och från vår tomt kommer doften av lax. Det blir kvällens mat och det ska verkligen smaka gott så jag och Hardy har ägnat kvällen åt trädgårdarbete. Nu är gräset klippt och örter, blommor och grönsaker planterade. Det kommer bli så fint här hemma i maj!!
Dagen börjar bra!


Denna dagen känns som en bra dag redan. Jag blev väckt en gång vid 7 precis som alla andra mornar då Zita varit här men, som man säger - ''plötsligt händer det'', hon lugnade sig och la sig. Underbart! Fick ligga kvar i sängen till lite över 9 och dra mig. Somnade till och med om och fick drömma skuma drömmar som alltid.

Denna gången cirkulerade drömmen kring en flicka. Mamma och pappa skaffade en liten oplanerad söt unge. Jag fick en syster till. På något vis tog jag henne till mig och hon betydde otroligt mkt för mig. Av någon märklig anledning ville mamma och pappa att hon skulle få sin första tatuering redan som sädbarn och jag skulle inte bara få tatuera henne utan också välja motiv. Jag valde mitt eget namn (egovarning?) som hon fick under nyckelbenet på bröstet. Denna unge var inte som andra. Bara några dagar gammal kunde hon prata flytande som om hon vore 14 år och någon dag därefter var hon plötsligt 8. Talangfull unge som samtidigt kändes läskig...

Tur att drömmar stannar vid just drömmar, haha. Idag har jag fått fotograferat trädgården lite, kokat kaffe, ätit frukost och diskat gårdagens disk. Dagen börjar bra!
One Missed Call

Sista filmen som vi såg var kvällens bästa, One Missed Call. Jag har dock inte sett originalet men recensionen till remaken från 2008 kommer här:
The Task

Nästa film som vi såg var The Task. den var lite bättre än The Moth Diaries men inte fullt så bra som jag först trodde. Recensionen kommer här:
The Moth Diaries

Den första filmen vi såg var, the Moth Diaries och såhär tyckte jag om den:
Dessi-daten är över


Dagen har passerat och den har jag spenderat fullt ut med Dessi. Hon kom hit imorse med bullar och rörde ihopa en god tonfiskröra. Efter frukosten bar det av till svågertorp. Jag fick handlat en prickig vaxduk (som dessi häftade på vårt ute-bord) och hon shoppade tyger. Sen tog vi oss till lantagen där hon införskaffade lite växter, därefter blev det en sväng till Arrie för fika och socialisering med hennes mamma och kort därefter tog vi oss en sväng hem till mamma och pappa för att hämta lite papper.

På hemmaplan lite senare efter att vi pantat och handlat blev det grillat med Hardy och filmtajm, tre filmer denna gången och alla recensioner kommer till bloggen inom kort.

Tackar för en mysig dag!!

RSS 2.0