Min dag kommer se ut såhär:


Foto: Nathalie Isaksson (tagen med mobilen därav kvaliteten) 30 januari 2012


Tjolahopp! För att ha varit uppe ur sängen sedan 7 imorse så känner jag mig väldans pigg. Börjar bli lite av en vana att gå upp tidigt vilket annars kändes som något som aldrig någonsin skuulle kunna ske, jag antar att även jag håller på och bli stor...

Bilden från igår får symbolisera nuläget där jag sitter och dricker kaffe, tar en cigg mellan varven och pluggar innför provet som jag ska skriva i eftermiddag. Ska om en stund bege mig ditåt. Kan ju inte skryta med att jag intensivt pluggat eftersom det mesta känns igen redan men jag har skummat igenom papperna som delades ut igår. Efter provet så ska jag hem till Dessi för att hjälpa henne med hennes framtida blogg och socialisering. Imorgon blir det långpromenad med Pamela och jag kan inte annat än tycka om er två för att ni förgyller mina dagar, haha. Sötsliskigt men sant. 

Nu ska jag byta om och borsta tänderna, ha en fin dag allihopa!
[Blandat] | | 3 kommentarer |

Apflickorna

Godmorgon alla fina läsare!
Igår var en mysig dag rakt igenom och det känns som att vi har en likadan att se fram emot idag vilket gillas! Jag var på vippen att somna innan jag kom ifrån stugan för att möta upp syrran vid hennes jobb men det fick mig inte att gäspa mig igenom IKEA vistelsen överhuvudtaget. För övrigt hade vi nog det snabbaste besöket där. Vi gick in och tog vad vi skulle ha, betalade och var utanför inom loppet av midre än 20 minuter. Jag fick köpt ett nytt lakan och en chipspåse, välbehövliga saker ;)

Efteråt åkte vi hem till henne och kollade på en lite halvskum och pinsam film..apflickorna:[tv och film] | | En kommentar |

En dag hit och ditJag sitter just nu hemma i vad man kan kalla ''mellan-paus''. Jag har varit uppe sen 1 inatt och känner mig aningen trött men inte så väldans mycket. Sen dess har jag sett på filmen Bluesbrothers, ätit frukost, duschat hemma hos mamma och pappa, fyllt två vattendunkar, lunchat med mamma, gått på läkemedelsutbildning (som jag för övrigt tyckte var lagom lång men inte så innehållsvärd då allt vad jag tycker är viktigt sitter på papperna vi fick med oss hem och inte i det vi gick genom) och köpt med mig mat hem från McDonalds. Om ca en timme ska jag hämta syster på hennes jobb och sedan köra bort med henne till IKEA. Tänkte innförskaffa ett nytt lakan.
[Blandat] | | 2 kommentarer |
Upp