Erato - Rudolf med röda mulen

Jag bloggade aldrig igår..ska ta en snabb genomgång om vad som hänt denna mysiga dag. Efter att jag slutat nattens jobb åkte jag hem och sådär lit listigt lurade in Hardy i bilen som egentligen trodde att han bara skulle möta mig på parkeringen med rullebören för att transportera tunga saker från bilen till stugan..i själva verket skulle vi till Coop för att handla hem godsaker till kvällen. 

Efter att vi handlat och sovit klart gick jag upp och lagade till köttfärsfyllt fransbröd med potatiskroketter till oss och det åts medan vi först såg spännande filmen ''The adjustment bureau'' (stavning?) med Matt Damon och därefter tragiska komedin(?) ''Everything must go'' med Will Ferrell i huvudrollen. En mysig dag som verkligen ska sättas på tapeten :)...nedan - något helt annat:
Hört talas om vokalensamblen Erato? Det är en trio beståendes av uppsala-studenterna Amanda, Ebba och Petra. De sjunger a capella och håller rytmen i sången med hjälp av kesoburkar. Jag såg dom för första gången i Filip och Fredriks årskrönika om det gångna året, 2011, men trion har varit mer eller mindre känd längre än så, iaf i några månader. De blev en hit efter att de la upp en video på youtube där de sjöng svenska sångerskan Robyns låt Call your girlfriend. Jag har aldrig gillat Robyn men just den låten lät ju inte alltför fel spec. inte när den framförs såsom Erato gjorde. Nedan har ni en annan låt, Rudolf med röda mulen:[Musik/Sång/konsert] | |
#1 - - Frankie Teardrop:

Sv: Tack så mycket! Kan ju kontra med att jag tycker din header är jättefin den med. ^^

#2 - - Bodypalace:

fint men snart kommer väl säkert dom som gör förpackningarna och vilha ha pengar och stämmer dom

#3 - - kajsa:

riktigt coolt!

#4 - - FÖRLORAT PAPPA & 2 VÅLDTÄKTER:

allt bra?

Kram

#5 - - Sandra Törn [TÄVLING I BLOGGEN]:

Du får kika igenom mina kommentarer! :) Alltid skönt att få höra folks åsikter innan man köper en. Har förstått nu att många är missnöjda med sin Tassimo iaf, så en sådan blir det inte!

#6 - - Malin:

Riktigt häftigt! Gillar videon. :)

#7 - - KawaiiDanni:

Heey~ ^__^

Anmäl dig gärna till veckans blogg!

Välkommen! <3

Upp