Christopher Walken, Ewan McGregor och Angus Young


Bilderna är hämtade från google


Vet ni vad amerikanska skådespelaren Christopher Walken (född Ronald), skotska skådespelaren Ewan McGregor och skotsk-australienska frontfiguren och gitarristen i hårdrocksbandet AC/DC, Angus Young har gemensamt? Jo, de fyller alla år idag! Grattis Christopher på 69 års dagen, Ewan på 40 års dagen (När blev han så gammal?) och Angus på 57 års dagen (var inte han äldre??)

Hipp, hipp hurra!

Relaterade inlägg: AC/DC live i Göteborg 2009, Beginners - film med Ewan McGregor i,
[Kändisar] | | Kommentera |

Dagen blev inte alls som planerat


Foto: Nathalie Isaksson 31 mars 2012


Så sant som rubriken är skriven...dagen blev inte alls som planerad för jag har fortfarande inte duschat...Anledningen är att varmvattnet inte fungerar för tydligen är det problem med rören så när pappa kopplade in varmvatten til stugan så ströps det ut till badrummet. Nu har vi inte varmvatten någonstans och rören under stugan kastar ist ut vattnet...rörigt och väldigt trist. Gulliga pappa kommer därför hem här imorgon igen för att koppla bort varmvattenvägen i till stugan så att det blir som innan igen dvs bara varmvatten i duschen och i kranen till vasken på toan. Jag får helt enkelt se skabbig ut tills dess.

Detta ledde till att det aldrig blev någon öl och inte heller en tur hem till mamma och pappa. Allt det får ske en annan dag. Ikväll sitter jag hemma med väldans god mat och tidsfördriv-tv-underhållning. Ganska mysigt faktiskt.
[Allt om min kolonilott] | | En kommentar |

Vattnet är igång!!

Halloj! Vattnet är igång!! Men jag har ännu inte tagit en dusch idag och med det blir det heller inte någon öl ikväll som jag och Hardy pratade om igår...det blev heller inget besök hemma hos pappa och syster däremot, så kom dom fina människorna hit istället. Anledningen var ganska trist men besöket var mysigt och trevligt.


Anledningen till att dom kom hit var att vi hade så mkt klydd med att få igång vattnet. Först satt ventilen svinhårt fast men det löste jag ganska så bra själv men när vattnet väl kom igång upptäckte jag att vi hade ca 2 cm översvämmning inne i badrummet pga att ett rör lossnat(!). Inte kul någonstans! Pappa fixadee allt och när han ändå var här så fixade han så att vi kunde ha varmvatten i köket - lycka!! Är så himla tacksam för allt idag! Ni anar inte hur mkt jag upskattar vatten, speciellt varmvatten. Varmvattenberedaren har inte fyllts på än så det är inte läge att ta en dusch...men sen ska jag ta en.

Tack för all hjälp idag! och tack för bullarna till frukosten syster yster!
[Allt om min kolonilott] | | En kommentar |
Upp