Foto: Dick Flint, bilder från Linas 18 års firande

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa, för en stund sedan åt vi lövbiff och salt- och peppar-chipsliknande. pommesinspirerade, potatisbitar. Väldans gott. Inatt ska jag jobba igen fast i nattpatrullen, tänkte ara slänga in lite bilder från gårdagen då vi firade Linas 18 års dag. Något mer än 30 pers var vi. Min morbror Dick har tagit bilderna, min kamera var kvar hemma...
[Fotografi inlägg] | dick flint, morbror dick | | Kommentera |

Skönhetsoperationer till oigenkännlighet

Tjosan! Börjar bli aningen trötter men inte alls som igår, än sålänge så känns det helt okej, tusan vad natten har gått fort fram! bara 2 timmar och 30 min kvar av detta passet. Jag satt nyss och tänkte på skönhetsoperationer. Tänk vad man kan göra med sitt utseende, att man kan se ut på ett helt annat vis än vad som var menat från början med hjälp av pengar och kirugi. Otroligt och samtidigt lite läskigt. Jag är för skönhetsoperationer även om jag själv inte finner mig tillräckligt intresserad och inspirerad till att låta någon främling möblera om något på mig.
 
Att tatuera sig är väldans beroendeframkallande, Jag älskar tatueringar och vill i framtiden se hela högerarmen fylld av vackra bilder, benen ska prydas, ryggen likaså osv. Det handlar om pengar - att ha råd och att lita på någon annan att utföra arbetet tjusigt nog. Jag kan bara tänka mig att om en bild på min kropp kan bringa en sån stor längtan efter att få göra om det och tillföra en ny bild vid sidan om den...då måste en skönhetsoperation vara grymt svår att stanna vid.
 
Jag tror att en person som är missnöjd med formen på sin näsa även är missnöd med vecken i sin panna, sina bröst eller möjligtvis sina utåtstående öron. Att försköna en kropp måste vara för kirurgen som en vit målarduk för konstnären - redo att målas vacker. Jag finner det synd och lite sorgligt, till och med för de som inte ser sin spegelbild som något vackert och naturligt. Jag, liksom de flesta med mig har säkerligen känt så också men det känns drastiskt att operera sig istället för att försöka hitta de positiva dragen i sitt yttre. Det handlar i grund och botten om hur insidan mår. Fast jag tror innerst inne inte att alla skönhetsoperationer föds från hatet till ens utseende. En del vill, tror jag, bara piffa upp det som redan är fint liksom.
 
Till bilderna ovan: Många säger ständigt att Megan Fox är så grymt het men visst var hon mkt snyggare innan alla ingreppen? Många klagar på bloggerskan Kissies onaturliga utseende men visst ser hon mkt bättre ut än innan? Bloggerskan och realitystjärnan Isabel Adrian ser inte naturlig ut längre, vilket är synd, hon var jättesöt innan. Skönhetsoperationer kan gå till överdrift men kan också försköna. Så länge de görs på en människa som inte är hatisk till sitt yttre utan mer intreserad av att förbättra och försköna så är jag för det. Det är helt enkelt upp till var och en.
 
[Påverka] | alexandra nilsson, isabel adrian, kissie, megan fox | | Kommentera |

Svar till Dick och EpicFaiil angående kamerafunderingarna

Oj, oj Vad jag sitter och tänker just nu. Tänker på kameran som jag skrev om igår. Min morbror Dick som är en amatörfotograf precis som jag kommenterade och la till med en ganska vettig sak - att prova hålla kameran i handen innan jag köper den. Det är ju så rätt, det ska man ju! Tror nog att jag får åka och göra det! Jag får helt enkelt suga vidare på den karamellen så att säga...
 
Angående kameraköpet så googlade jag faktiskt fram en bloggerska som innförskaffat en. Sketans bra tänkte jag - då kan man ju få reda på om den faktiskt känns så plastig som folk skriver i sina recensioner...Hahaha som man kan missförstå...Missförstod ni också vad recensenterna och jag menade med ordet plastig?
 
 
Fråga: Jag fick dock inget svar på vilket redigeringsprogram hon använde när hon klippte samman sina filmer :/ Någon som har ett tips? Har aldrig gjort detta mer än via den lätta varianten i bränningsprogrammet Nero. Vill ha ett liknande Photoshop fast för film. Det hade varit super!! Förslag?
[Frågor och svar] | canon, canon eos 600d, dick flint, epicfaiil, moa murderess, morbror dick | | Kommentera |
Upp