Jobberi Jobbera

Tjolahopp! Jag kom hem för en stund sedan efter en mysig lunch hemma hos Nina med Carmen och Ninas dotter och son. Gillar våra små träffar, alltid mys och alltid massor att snacka om. De senaste dagarna har jag verkligen älskat min stuga även om jag spenderat väldigt lite tid vaken i den. Här är underbart! Jag har jobbat en del, sön-tis natt och nu ska jag på det igen, kul! Har även spelat Quizkampen och gillar vad jag ser, en massa vinster!
 
Igår ar jag på IKEA med Dessi och fick innförskaffat det där tjusiga röd/vita påslakansetet med prickar. Åh vad det kommer bli grannt när jag tvättat det och renbäddat sängen! Jag hade velat ha det gula också...himlans fint!
 
Carmen fotade Ninas himlans söta ungar Leo och Elin.
[Blandat] | ikea, ikea family | | Kommentera |

Museumrunda med Pamela

Tjolahoppsan! Jag kom hem för en stund sedan från en museumrunda med Pamela. Vi har fått ta pulsen på greven Karl Reinhold von Fersens (1716-1786) byst, studerat 20-tals mode, inspirerats av gamla skolplanscher (och hittat några som vi själva ville ha), letat efter vandrande pinnar, bönsyrsor, spindlar och fiskar, speglat oss och försökt sammarbeta (det gick inte så bra) i diverse övningar och hittat bilar av olika slag som vi genast ville stoppa ner i fickan och köra runt med efteråt. 
 
En mysig och kul dag trots mina ynka 3,5 timmar i sovandes läge efter nattens jobb. Jag är förvånansvist pigg vilket gillas väldans mycket! Inatt blir det jobb igen - tjolahoppsan!
 
Länk: Min Instagram
[Blandat], [Fotografi inlägg] | 20-tal, Nathalie Isaksson, instagram, instagrambilder, karl reinhold von fersen, malmö museum, mode, museum, pamela ackerup | | En kommentar |

Det börjar bli lite av en grej med ett inlägg i veckan eller vad säger ni?

Hej mina vänner, detta börjar bli lite av en grej med ett inlägg i veckan eller vad säger ni? Inspirationen till att blogga ligger litegrann i lä men det skiter jag i för tillfälligt också tar jag helt enkelt och bara skriver ner vad som just nu snurrar runt i mitt huvud. Ibland gillar jag det, att bara skriva ner allt möjligt och att inte ha en susning om vad som i slutändan kommer hamna i inlägget vid starten. 
 
Jag kan konstatera att jag blivit otroligt mycket bättre på att komma ifrån mitt eviga soffläge framför tvn. Förut spelade jag in alla möjliga program och ville inte missa ett enda avsnitt av varken debatt eller dr Phil, haha. Men i skrivande stund kan jag meddela att jag inte kollat på tv en enda gång sedan oktober 2012. Däremot har jag kommit ifatt och saknat mina kära program och därför är jag väldans tacksam till diverse playkanaler över nätet. Eftersom jag i uläget lagt viasatboxen på hyllan så tnkte jag ringa och be dom pausa mitt abonnemang. 
 
Jag har sett roliga, läskiga, räliga, konstiga och spännande filmer, lyssnat på vacker, inspirerande, rörande, peppande och rogivande musik. Jag har träffat mina fina vänner och min mysiga familj, fått livsavgörande nyheter och ett litet ansvar på mina axlar. 
 
Detta inlägget må kännas smått meningslöst...men egentligen är det väl bara en liten typ av ett meddelande om att jag lever, har det bra och finns...
[Blubb som fisken sa] | | En kommentar |
Upp