Filmrecension: Ronja Rövardotter (se hela filmen här)

Hallojsan! Igår var jag hemma hos mamma och pappa på middag med dom två, Emilia, Marcus och Hardy. Mysigt och gott. Fick träffa kusinens hund, Kiro också, en söt liten krabat. Idag kom min andra kusin, Nicole, hit med frukost och socialiserade sig i stugan, himlans trevligt. Nu åker dagens andre maskin tvätt karusell och jag är mitt uppe i en liten film under namnet - Ronja Rövardotter:
 
 
 
[tv och film] | Allan Edwall, Börje Ahlstedt, Dan Håfström, Hanna Zetterberg, Lena Nyman, Per Oscarsson, Ronja Rövardotter, Tommy Körberg, film, filmrecension | | Kommentera |

Igår

Hejhej! Igår var jag ledig och den dagen spenderades med att först möta upp pappa strax över 7 på morgonen för att ta emot Bella som jag och mestandls Hardy skulle passa under dagen, sedan vid 11.30 befann jag mig i Höllviken hemma hos Nina på lunch-och-kaffe-fika med henne och Carmen. På hemmaplan igen mötte jag pappa och Hardy i stugan och tog mig en fika igen. Vad som följde därefter var middag, filmkväll, diskande, dammsugning och sömn. Idag har jag duschat, ätit äggröra m svamp o knäckemacka, druckit kaffe, tvättat och nu ska det förberedas innför jobb. Dagarna går i ett men tusan vad skönt det är när man fått fixat både ute och inne. Efter jobb står planerna på att panta...läääängesen sist, det blir endast 6 kassar fulla med burkar och flaskor...coca cola-beronde någon?
 
[Blandat] | | Kommentera |

Välkommen till min fina trädgård

Efter att ha levt igenom en dag där jag varit trött genom hela, försökt sova under natten men bara lyckats få till lite mer än en timme och därmed varit vaken sedan 00.20, uppe ur sängen sedan 2 och sedan jobbat 7.30-15.00 så kändes det avslappnande och skönt att spendera nästan 4 timmar i trädgården med musik i lurarna ch inte behöva konversera med någon annan än mig själv inuti mitt egna huvud. Nu är Hardy här och grillar medan jag andas ut i soffan i väntan på att tvätten ska bli klar...borde dammsuga och diska också..men tusan vad trött jag är nu, inte så att jag kan somna men jag känner mig slut i kropp och knopp. FIlmkväll ikväll!
 
 
Upp