Biobesök: Dawn of the Planet of the Apes

Hallojsan! Min semester fick sig en otroligt sömnig start. Jag och Hardy landade på Rusta och inhandlade bl.a. stearinljus och en sopkvast därefter tog vi färden hem i sällskap av föda i pizzaform. Kvällen hölls inomhus i tv-läge och idag vankas restaurangbesök och biotajm. Idag ska nämligen (äntligen) den nya Apornas Planet-filmen insupas! Jag har sett alla tidigare släppta filmer i storyn även Tim Burtons där sorgligt nog Mark Wahlberg syns i huvudrollen. De bästa är givetvis de ur originalserien. Det ska bli kul att se uppföljaren till Rise of The Planet Of The Apes. Idag ska jag se Dawn of the Planet of the Apes.
 
Ska rusa till bussen nu, nedan kan se tidigare filmrecensioner och trailer tilld en nya filmen:
 
       
 
     
[Blandat], [tv och film] | | Kommentera |

Semester!!

Jag har arbetat min sista natt och inviger min påbörjade semester med soffläge innan sängen startar sitt rop efter mig. Jag har fyra veckor framför mig av solskensdagar, grillkvällar, socialisering med vänner, öl, film, trädgårdspyssel, egentid, konserter osv. Känns underbart! Semester började med regn fallande från skyn och jag kan inte annat än älska det, vädret är toppen för en mysstart på ledigheten. 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | | En kommentar |

En Dag I Trädgården

Klockan är just nu 21:35 vilket betyder att om 9 timmar och 25 minuter säger jag hejdå till mitt arbete och inviger min första semesterdag!! Jag har fyra veckors semester, för första gången i mitt vuxna liv. Tidigare har jag arbetat flitigare än den flitigaste myran (smått överdrivet) om somrarna på mina andra jobb genom åren, men i år ska jag belöna mig själv med semester. Idag vaknade jag upp i stugan, ovetandes om att dagen skulle spenderas i trädgården. Jag duschade och bytte om, planerade att inte göra något utav vikt, att ligga raklång i soffan timmarna tills det var dags att ta sig tillbaka till jobb... men solen sken och likt en kanin vattnades det i flabben efter grönsaker... Grönsaker som idag lyser med sin frånvaro tack vare alla fantastiska, slemmiga, bruna, räliga, helvetesfödda sniglar. Så därför drog jag på mig shortsen och arbetshandskarna och begav mig till trädgårdslandet där jag tidigare hällt ut rikligt med gift. Inga sniglar! Lyckan över att se jordgubbar på väg fram är obeskrivlig. 
 
Nu har jag sått sallad, morötter, rädisor, squasch, chili och gräslök. Jag har bundit upp mina tomatplantor och resat upp bland smultronen. Jag har vattnat och beundrat min vackra trädgård och min mysiga stuga. Jag har diskat och lagat finfin mat och nu... nu är det snart dags att bege sig tillbaka till jobb, till fina arbetskollegor och givande larmsamtal. Sen... imorgonbitti - då inviger jag semestern med ljuvlig sömn. 
 
Ha det underbart kära ni!
Upp