The Sims 3 - Adventura, 3.e generationen, Dorotea (Dandelions dotter)

Här sitter jag, nyduschad med maten i ugn efter en snabb städning i stugan. Tänkte visa hur Dandelions dotter i spelet ser ut just nu. Lite som en apa, fast kanske en söt sådan? Hur som helst så kommer hon växa upp snart och hennes syskon ska födas - det får bli ett annat inlägg. 
[Dator och tvspel] | | Kommentera |

The Sims 3 - Adventura, 2.a generationen, Dandelion, del.4

Jag ska stax gå till sängs, har jobbat hela natten och borde nog sova snart så jag inte sover bort hela dagen... Tänkte göra en update om min pågående simsfamilj först bara. Dandelion och Leonard har gift sig. Dandelion sjukade sig från sitt nya jobb (hon var konstnär tidigare men tjänade för bra och eftersom familjens tillgångar drar sig mot 3 miljonergränsen så bestämde hon sig för att testa ågot nytt, nu är hon spåtant) för att bjuda hem familjen på fest. Alla kom utom hennes systrar Daisy och Daffodil. 
 
 
Under middagen började Dandelion må illa och kutade in mot toaletten. Japp, hon är gravid med barn nummer två, med andra ord börjar det bli dags för barn nummer tre i familjen Adventura att flytta hemifrån... han är dock tonåring fortfarande..
 
 
Nedan syns Dandelion med dottern Dorotea. När alla gäster gått och hon trodde sig vara ensam med henne så nådde Fenton, hennes pappa, dörren. De har av okänd anledning haft en sämre relation under lång tid. Han kom på bröllopet dock och fick se sitt barnbarn för första gången... även om det endast var genom dörrspringan.
 
 
I inlägget syns lite nerladdade kreationer. Tyvärr har jag glömt var frisyren som Dandelion har kommer ifrån, det var flera år sedan som jag laddade ner den... men jag tänkte visa vart ni kan finna klänningen och piercingen. Klicka bara på download-knapparna ovan.
 
[Dator och tvspel] | | Kommentera |

The Sims 3 Download - Rökning

Hallojsan! Här sitter jag och varvar ner in på småtimmarna stunden innan huvudet landar på kudden efter en mysig grillkväll i stugan. Jag tänkte tipsa om en mod som cmomoneymodthesims bjuder sitens alla medlemar på (det är gratis att bli medlem) nämligen möjligheten att röka. Jag vet att det inte är hälsosamt, att det är beroendeframkallande osv meeeen jag gillar det, mest för att EA aldrig skulle tillåta det i grundspelet och för att det är kul att se hur simmarna påverkas av det. 
 
Det fungerar som i verkligheten, det ligger 20 cigg i en ask. En cigg försvinner på några bloss och det skänker simmen ett lugn. De är dock beroendeframkallande så röker den för mycket kan den få abstinens. Dandelion har dock inte hamnat där än, hon har bara tagit en cigg hittills. 
 
 
Klicka på Download för att ladda ner moden.
 
[Dator och tvspel] | | Kommentera |
Upp