I slagsmål med maskrosor

I lördags skrev jag om en incident som gav mig ett jack mellan ögonen, ett jack som jag haft strippat sedan dess (förutom idag eftersom det har slutat blöda). Detta jack är inte vackert och jag är beredd på att det kommer lämna ett ärr efter sig. Idag är det dock inte bara jacket som stör mig utan också regnbågen som det gett mig. Det ser ut som jag varit i slagsmål med maskrosor... 
[Blandat], [Påverka] | | Kommentera |

Ett Foto Om Dagen - 29 & 30 September 2014

Hej hopp! Jag har fräschat upp håret med lite mer färg dvs jag gjorde en inpackning/färgbomb i duschen tidigare idag, jag har även startat med dagens tvätt, diskat, plockat undan och tänkte avrunda allt med soffläge, kaffe och foton i bloggen. 
 
Tänkte börja med att förklara seriestripen i föregående inlägg; Jag har shoppat mycket senaste tiden och så även igår när jag besökte Vellingeblomman med kusinen. Jag hittade en snygg burk... där fanns fyra och jag hade egentligen velat ha allesammans men nöjde mig med en... jag vet dock inte vad jag ska ha den till. Kanske kan man servera ostbricka i den? Köpet får hur som helst representera gårdagens och dagens bild i fotoutmaningen eftersom där finns humor i texten på brickan och eftersom burken är delbar. Spana in den snygga burk/brickan nedan:
 
Foto: Nathalie Isaksson 30 september 2014 | Gårdagens inköp
 
Kolla in fler bloggar som tagit sig an utmaningen nedan:
♦ Pamelas blogg: Briardkimba.blogg.se
♦ Emilias blogg: Vardagsliveturenlins.blogg.se
 
Här har ni mina andra bidrag:
1. Vatten 2. Eld 3. Släktskap 4. Ljus 5. Orättvisa 6. Mörker 7. Religion 8. Glädje 9. Myt 10. Grönska
11. Figur 12. Spegelbild 13. Idol 14. Tillbakablick 15. Bakverk 16. Ätbart 17. Bruten 18. Ovanför 19. Ensam 
20. Nedanför 21. Fridfullt 22. Liten 23. Fynd 24. Inuti 25. Halvvägs 26. Samling 27. Humör 28. Bakom

Huvudvärk och trötta ögon

Igår missade jag fotoutmaningen för andrre gången denna månaden och det grundar sig i att jag inte mådde 100. Min dag blev intensiv med hälsokontroll, socialisering med mamma därefter kusinen... jag hade en toppendag men på vägen hem tillbaka till Malmö fick jag ta på mig solglasögonen (trots att det vid den tiden börjat mörknat ute), huvudvärken dunkade och ögonen samarbetade inte med mig. Väl hemma i stugan somnade jag ett flertal gånger tills jag till slut bestämde mig för att avsluta dagen och bädda ner mig i sängen. Därmed hann jag inte med fotot, så därför kommer det up två foto idag istället.
 
Btw. Så förklarar jag seriestrippen ovan i annat inlägg, ska bara duscha först
[Blandat] | | Kommentera |
Upp