Sammanfattning av år 2015 via stor fotobomb

 
Januari: Året startade borta vid Kronprinsen i Malmö där jag bodde tillsammans med Martina. Jag inledde året med blondt hår men tröttnade en vecka in på året och färgade det lila... sen tröttnade jag igen och färgade det blått. Jag tröttnade också på lägenhetslivet, längtade tillbaka till min trädgård och beslöt mig för att fly till stugan och andas ut en smula. Inom mig var det ett mindre kaos och det tog ut sin rätt på pappas stackars bil som inte bara blev rispad i flytten tillbaka till stugan utan också fick sig en krossad ruta när jag lyckades backa in i det enda(!) trädet på hela mammas och pappas parkering... suck.
 
 
Februari: Själen började andas ut när jag slukades av stugans höga mysfaktor, det var som att få en stor varm kram av bara luften omrking den. Jag inledde månaden som blåhårig men skiftade snabbt till vitt. I starten på året isolerade jag mig och ville för det mesta vara ensam, i februari började jag så smått träffa människor igen... i väldigt små doser... men ändå. Det blev två besök till skogen och ett födelsedagsfirande av pappa.
 
 
Mars: När den tredje månaden gjorde sitt intågande kändes allt lite lättare. Jag och Hardy begav oss till Venedig, vår första resa tillsammans och den var mer än lyckad. Vi köpte masker och promenerade runtom hela staden. På hemmaplan började jag träffa mer folk och fördjupade mig i macrofotografering. 
 
 
April: När vi hamnade i aprilmånad så fortsatte jag med fotorundor tillsammans med kusinen som började få riktig kläm på fotograferingen och intresserade mig än mer för macrobilder. I april hade jag både lila och blått hår, jag fyllde 26 år och firade dagen tillsammans med de närmsta i stugan över en påskmiddag. Jag fick årets första solbränna under en varm vårdag då jag klippte gräset.
 
 
Maj: I maj älskade jag min kamera och använde den flitigt både i trädgården och på fotorundor med kusinen. Jag fotade bl.a. syster, systersonen och mamma ute i rapsfältet utanför mammas och pappas hus. I stugan hölls årets första spelkväll och slutade lyckat som vanligt. Jag tog färden till Uddevalla för att träffa Sofia för första gången på flera år. Mamma hjälpte mig göra en motorcykel av blöjor och annat. Anledningen till besöket var nämligen en babyshower. Sofia var gravid!
 
 
Juni: Juni inledde min semester och på den fick jag en härlig konsertupplevelse tillsammans med Pamela då vi begav oss till Sweden Rock Festival i Norje, Sölvesborg. Jag hade även massor av mys tillsammans med syster och systersonen i världens bästa stuga. Tillsammans med två kusiner åkte vi över till Köpenhamn och gick på Zoo. Jag tog även den skabbigaste katten någonsin under mina vingar, började ge henne mat och gav henne namnet Sture von Enöga.
 
 
Juli: Denna månaden var full av bad i mammas och pappas pool, vi var även därhemma för att grilla och skjuta luftgevär. Tillsammans med syster, systersonen, mamma och Evelina åkte jag på loppisrunda och fick en del fina bilder samt en ny kopp med mig hem. Jag och Hardy ägnade två dagar åt att måla tillsammans vilket var roligare än väntat.
 
 
Augusti: I augusti var jag verkligen på topp. Allt kändes bra och livet såg verkligen ljust ut. Jag åkte till Ullared tillsammans med två arbetskamrater och syster och dagen därefter åkte jag tillsammans med mamma till Åbergs Trädgård & Café för o shoppa bl.a. ett äppleträd. Den 21 augusti firade jag och Hardy 7 år sedan dagen vi träffades och åkte bort till Ale Stenar för att äta sillamacka och se havet och dagen dessförinnan var vi hemma hos mamma och pappa på kräftskiva och luftgevärsskjutning. Dessi hjälpte mig att tapetsera ytterdörren med en otroligt snygg Marvel-tapet och mot slutet av månaden hölls ett otroligt lyckat musikquiz i stugan gjort av mig och Pamela. Augusti var den bästa månaden på hela året!
 
 
September: September-månad flög förbi i raketfart. Jag uppgraderade min tjänst på jobb och blev gruppledare, jag bytte header i bloggen, jag besökte skogen tillsammans med Hardy och höll picknick på pastasallad under trädkronorna. Systersonen fyllde två år och på kalaset bjöds det på mjölkfri tårta. Jag och Hardy var snygga till kalaset! Jag försökte färga håret mörkgrönt men upptäckte att det inte gick så bra då håret blev skrikande blått istället - knasigt. Natten mellan den 27-28 september befann jag mig hemma hos mamma o pappa på uppesittarkväll tillsammans med förstnämnda och syster för att se månens förvandling till blodröd.
 
 
Oktober: Denna månaden var det verkligen full rulle, om jag inte satt på jobb så var jag ute och reste. Jag hann med både en resa till London med syster och systersonen samt en tur ner till Prag tillsammans med Hardy. Innan jag for iväg till Prag förundrades jag över fina, skabbiga Sture som inte bara såg betydligt hälsosammare ut utan även börjat jama! Dock gick hon innan min resa och har inte kommit tillbaka sedan dess... Hoppas hon mår bra. I London fyllde syster 25 år och dagen spenderas mestandels med shopping på bl.a. Primark. På hemmaplan hölls årets sista spelkväll i stugan och i mitten av månaden testade jag och Hardy på att göra chokladdoppade karamelliserade popcorn - galet gott! Detta var även en månad då jag försvann bort i filmens värld och fördjupade mig i en av mina favoritskådisars Vincent Prices filmer.
 
 
November: Under november började jag spela the sims 3 och bloggens uppdateringar blev allt färre. Kameran användes inte heller lika flitigt. Jag fördjupade mig i stugans varma kramar och försökte till fullo undvika det sociala livet dock misslyckades man mellan varven och bland annat var jag i Dessi och Adams hus för att hjälpa till att riva tapeter, vilket faktiskt var himla kul. Farsdag inföll  den 9 nov och den firade jag och syster med att bjuda pappa på lyxfrukost med smörgåstårta och bommor. När halvårets första snö föll julpyntade jag stugan och den blev en plats jag absolut inte ville lämna. Syster höll i en kusinträff där hon tillsammans med systersonen, mig, Robin och Emilia pratade om allt och ingenting över kvällsmat, pepparkakor och glögg.
 
 
December: I december kom ingen snö nere i Malmö, istället kändes dagarna mer som regniga höstdagar än vackra vinterdagar. Jag spenderade månaden med att baka julgodis, mata fåglarna, festa med arbetskollegorna efter årets julbord med jobb, hålla i ett julquiz i stugan för fina vänner och fira julafton med familjen mellan två nattpass. December var verkligen mysigt trots saknaden efter snön. 
 
 
Vad vet du om året som snart passerat? Testa dina kunskaper i nyårsquizet 
#1 - - MALIN:

SVAR: Det var riktigt gott!

Vilken fin årsresumé. :)
Kram, Malin.

Svar: Kan tänka mig det :)
Tack! 2015 var verkligen toppen =) Gott nytt år!
Nathalie Isaksson

#2 - - Yohanna af Skovde:

Alltså ditt hår! Kul att se hur ditt hår har vart!

Svar: Haha det ändras heeela tiden men skiftar mest mellan vitt, lila och blått. Just nu är det lila =)
Nathalie Isaksson

#3 - - Victoria:

Tusen tack :)

Upp