The Sims 3 - Adventura, 2.a generationen, Daisy & Lavender

Jag har haft en toppen natt på jobb full av skratt, arbete, sötsaker, goa människor osv. Jag har sovit djupt och gott, drömt om omöblering i stugan och inlett denna dagen (läs kvällen) med en lång dusch och kaffe. Nu ska jag återvända till The Sims 3 där Lavender Adventura förlovat sig mig Alvina Blick och Daisy Adventura blivit tillsammans med Quentin Rapp. Tjolavippen!
[Blandat], [Dator och tvspel] | | Kommentera |

The Sims 3 - Adventura, 2.a generationen, Daffodil, Daisy & Lavender

När jag ändå är igång och bloggar och inväntar den väldigt långa uppstarten av the sims 3 (jag har för många mods till spelet... tar låååång tid att starta upp) så tänkte jag även göra en update på vilken familj jag just nu spelar. SIst jag bloggade dvs. i förrgår, så spelade jag Daffodil Adventura, gift med Sofina Skyfall, mamma till Fredrika och Fenella. Fredrika fick lila hår som sin mormor (min ursim Polly) och Fenella blev rödhårig som Sofina (som födde henne)
 
När det var dags att lämna familjen Skyfall (efternamnet de valde efter giftermålet) så började jag flyttade ut de sista av alla sex barnen ur familjehemmet. Tvillingarna Daisy och Lavender Adventura flyttade tillsammans till ett radhus där de delar kök men annars har varsitt seperat hus. Tillsammans med dom bor även Lavenders flickvän Alvina Blick:
 
 
Daisy är författare precis som deras äldre bror Bluett dock inte lika framgångsrik, hon har endast släppt ut en bok. Lavender kämpar för o bli astronaut och Alvina har sitt inom proffsidrott.
[Blandat], [Dator och tvspel] | | En kommentar |

Från mörker till ljus; Orosmoln men också glädje

När jag gick och la mig natten till igår var hela jag fylld av ett orosmoln, jag vände och vred på mig men kunde inte somna... Jag låg där och försökte tänka ut varför jag mådde så dåligt och varför känslan kröps sig på från ingenstans men fann inte svaret. Jag somnade till slut men vaknade med samma känsla. Gårdagen gick och den ende gången som det verkligen kändes bra var stunden då jag försvann in i den virtuella världen av the sims 3. Jag tog mig till jobb igår, på natten, och kände mig nedstämd av ingen anledning. Det kändes som att något var fel, jag visste bara inte vad vilket gjorde allt ännu värre givetvis. Men jag måste säga att även om the sims 3 är en fantastisk värld att försvinna bort i så är mitt jobb på snudden till detsamma för när jag väl kom igång och började jobba, trots dunkande huvudvärk och stundtals trötta ögon så var det himla kul och avkopplande. Jag är en människa som behöver mycket egentid men också rutiner. Jag behöver mitt jobb för det gör mig glad. Där är drama mellan varven, som på de flesta arbetsplatser, ibland fungerar inte allt som det ska och ibland dyker där upp någon som egentligen borde jobbat någon annanstans, någon som inte tar jobbet seriöst MEN i det stora hela så är där fullt av fantastiska människor omkring mig därborta, både arbetskamrater, larmmottagare och personal därute runt om i landet som ger ett extra leende på mina läppar. Fantastiska människor som älskar andra människor och att få jobba med dom. Jag älskar mitt jobb i larmcentralen, det är ett jobb som gör att jag känner mig en smula betydelseful. Det är ett ställe där jag känner mig duktig på det jag gör. 
 
Ville bara flika in med ett livstecken här i bloggen innan jag återvänder till the sims 3. Ha en underbar kväll allesammans, det ska iaf jag ha!
[Blandat], [Påverka] | | Kommentera |
Upp