Dagens foto; Sture, blommor & bär

Imorse när jag kom hem med mina nästan obefintliga ögon och trötta huvud så strålade solen och det fanns inte en chans att jag skulle skippa en fotorunda innan sängdags så jag begav mig ut i trädgården med kameran i högsta hugg och fångade både Sture, blommor och bär på bild. Eftersom Sture just nu lever under dödshot så får hon numera mat på ett insynsskyddat ställe i trädgården så att grannen inte kan se henne. Hon hade lekt med en fågel i min trädgård - inget allvarligt, bara hoppat på den så att några fjädrar lossnade. En tid därefter fann grannen en död fågel i sitt ventilationssystem, såg fjädrarna på min gräsmatta och anklagar nu Sture som mördaren. Han vill skjuta henne, antagligen för mordet men också för att hon är skabbig. Det är en hemsk värld vi lever i... Skabbiga Sture von Enöga skulle väl aldrig ens göra en fluga förnär?
 
 
I trädgården fann jag, förutom Sture, mina utblommade alliumbollar och bestämde mig för att fota en av dom ovanifrån. Tog mig en tur till trädgårdslandet därefter och fann fullt av smultron. Mina plantor fick jag av Hardys mamma för ca 3 år sedan... kanske till och med 4, minns inte riktigt. Dom har spridit sig som tusan likt ogräs men aldrig ens blommat. Nu är där dock fullt av blommor och små bär. Ska bli gott när dom mognat!
 
 

Uppmärksammad på flickr

Jag har jobbat mitt första arbetspass efter semestern och tar det lilla lugna i stugan tills jag ska tillbaka igen. Igår plingade det till i min mobil hela dagen och även hela natten för mitt foto på min lupin som jag tog i förrgår blev uppmärksammad på flickr, det har aldrig hänt!... Sen har jag visserligen bara haft flickr sedan i mars i år... men ändå! Kul! :D
[Blandat], [Bloggsnack/reklam] | | Kommentera |

Foto Från Trädgården; Rosor, Iris & Lupiner

Idag är det min sista semesterdag och fastän att jag älskar mitt jobb så hade jag inte tackat nej till ännu en ledig vecka. Jag spenderar min sista dag på det bästa tänkbara viset - ensam i stugan med mys framför Orange is the new Black med kaffe framför mig. Tidigare idag rastade jag kameran i trädgården och fångade mina vackra gula rosor, lila iris och färgglada lupiner på bild:
 
 (orginalbilden på lupinerna är den i översta högra hörnet, de andra är manipulerade i färgen)
(Alliumbollarna har blommat ut)
Upp