Lyckorus

Jag känner enbart lycka och tacksamhet denna kvällen! Vilken toppendag jag haft trots väldigt trötta ögon. Efter en stunds vila under täcket, vaknade jag upp och kände mig glad - från topp till tå. Livet är fint ibland =)
 

20 nya brädor under socialisering med fadern

Idag är jag glad men på tok för trött för att släppa lös känslorna. Jag har haft en mysig dag tillsammans med pappa i stugan och nu när han lämnat så varvar jag ner mellan gäspningarna. Natten till idag tog jag mig igenom sista arbetspasset inför ledigheten och den började otroligt bra!
 
 
Idag har jag fått inhandlat 20 nya brädor samt färg. Pappa har lagat min ytterdörr, fixat mitt wifi och bara varit så fin som bara han kan vara, tack, tack!!. Igår var jag på IKEA med syster och fick inhandlat blommor till mina krukor därute samt en mysig filt. Livet känns underbart för tillfälligt! Jag ser världen i ett ljus jag inte sett den i förut.
[Allt om min kolonilott], [Blandat] | | Kommentera |

Efter gårdagens MusikQuiz

Idag mår jag som jag förtjänar antar jag efter gårdagens lyckade musikquiz i stugan. Vi hade både solen och värmen med oss under kvällen. Pizza, musikquiz, drinkar, öl, snacks, kubb mm. bjöd kvällen på. Idag var det en mindre vacker syn när jag på avstånd studerade det mindre kaoset både inne i stugan och utanför. Jag var verkligen inte bakis med städnojja idag men jag tog mig i kragen och återställde allt till det normala och nu sitter jag inomhus i soffan i en flykt från värmen och börjar känna mig en smula rastlös - vad bjuder denna dagen på?
 
 
 
[Allt om min kolonilott], [Blandat] | | Kommentera |
Upp