Kick-Off med nattlaget till Ullared!

Godmorgon! Idag är det en väldigt tidig torsdagsmorgon och jag sitter nyduschad framför datorn meed lite trötta ögon. Jag har sovit som en kratta inatt, sov fyra timmar i sträck och därefter vaknat flertalet gånger. Igår hade jag en uppesittardag med en arbetskollega och syster i min stuga framför kakor, Trivial Pursuit, kaffe mm. Vi var vakna efter nattens arbete i väntan på att kunna hämta ut två minibussar från Toyota. Jag hade en trött men härlig gårdag och när jag väl landade ensam här hemma efter att ha kört den ena bussen till parkeringen så somnade jag djupt och gott. 
 
Idag är jag lite trött, fastän jag inte kan sova, men mest peppad för idag bär det av till Ullared med nattlaget som jag är lagledare över! Alla lagen fick möjlighet att dra på varsin kick-off och mina goa kollegor röstade fram en tripp till Ullared.. det säger lite om vårt lag... haha. Inga restaurangbesök, bowling eller friluftsaktivitet här inte. Företaget står för hyrbilar och bensin, shopping står vi själva för. Sist jag åkte dit med arbetskollegorna så såg det ut som på bilden ovan, då var vi dock bara fyra. Idag åker vi dit 10 personer. Pepp, pepp! 
 
- Nu blir det kaffe! -
[Blandat] | | Kommentera |

Filmrecension: Jesus Christ Superstar

 
Filmrecension: Vilken underbar dag detta varit och nu regnar det ute och jag vill bara mysa vidare i stugan med Tom Waits väsande röst till tända ljus och the sims 3-spelande men vardagen kom emellan och kallade mig till jobb så jag ska strax dit men innan ska det hinnas med mer mys, tömning av tvätt i tvättmaskinen och ännu en kopp kaffe. Tidigare idag såg jag filmatiseringen från 1973 av musikalen Jesus Christ Superstar för sjuhundraelfte gången. Har aldrig recenserat den tror jag så nu gör jag slag i saken:
 
 
 
 
[Blandat], [tv och film] | | Kommentera |

Påskfirande; Jesus Christ Superstar - konsert i Svedala kyrka

Idag vaknade jag efter en toppennatt på jobb av röster i min stuga. Pappa hade kommit för att hjälpa med stoppa en läcka i stugan och Hardy assisterade honom medan jag sov. Vattnet är igång och jag har verkligen firat detta sedan båda två (tac, tack för hjälpen!!) lämnade. Jag har tvättat, diskat, dammsugit och torkat golv, förutom det har jag också fått plockat undan, fylla på fågelmat och fundera ut kvällsmaten. Jag är glad och effektiv idag!
 
Igår var jag hemma hos mamma och pappa på middag och därefter åkte vi till Svedala kyrka där det blev konsert. Alla låtar från Jesus Christ Superstar - en utav favoriterna i musikaldjungeln, sattes upp. Folket som sjöng hade framfört konserten för 30 år sedan då dom endast var 15 år och nu var nästan alla samlade igen för att göra en favorit i repris. Det var en nästan rysande känsla när plötsligt ett helt gäng 45 åringar vandrade längst kyrkgången upp till centrum och började sjunga. Så otroligt vackra och maffiga sångröster, så snyggt framfört! 
 
- Nu ska jag ta mig en varm efterlängtad dusch och tvätta en omgång till - 
Upp