Senaste dagarna i bilder

Jag sitter här med en handduk om håret, en kaffekopp vid min sida och Simple Minds spelandes via högtalarna. Morgonen har varit mysig som alltid. När Jon lämnade för att ta sig till jobb kröp Åke nära inpå, vi delade kudde och jag la täcket om den lille plutten. Mysigt utan tvekan!  Han är fin han, den lille taxen. Eftersom jag inte delat mina senaste bilder så tänkte jag ta alla (eftersom det är ganska få) i ett och samma inlägg. 
 
I onsdags hade syster och mamma storkok hemma hos föräldrarna. Dom gjorde köttbullar, pannbiffar, korv, soppor osv. Så på kvällen begav vi oss dit på middag. Dom är rediga typer, gott var det! Efter maten hjälpte pappa mig att såga ut fönster till dockskåpet. Jag hade köpt plexiglas som behövde komma i rätt form. I skrivande stund står det still i fönsterbygget... "glasen" blev perfekta men ramar bara bråkar så jag fokuserar på annat och tar tag i fönstren sen ist.
 
 
Dagen efter åkte jag tillbaka för att få massage av mamma och under tiden passade syster och systersonen Åke. Jag vill utnämna systersonen till en bra representant för alla barn när det kommer till träning med Åke. Han är fin mot honom. Efter massagen åkte jag dit och drack kaffe sen tog vi oss ut för att handla. På kvällen landade jag vid dockskåpet igen. Kreativiteten flödar i stugan!
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp