Morsdagsfirande hemma hos mormor

Idag har vi firat morsdag på bästa tänkbara vis! Imorse var jag hemma hos mormor tidigt för att hjälpa till att städa huset, kort därefter körde mamma till Trelleborg och hämtade hem henne. Vi tog en kaffe i solen, åt god mat tillagad av mamma, tog kaffe igen och bara mös oss igenom dagen. När mamma hjälpte mormor med att duscha, eftersom det tydligen inte är så poppis att hjälpa henne med det på sjukhuset... så planterade syster och jag blommor i alla 100 blomsterlådor. Familjen hjälpte till med diverse ting, kramade och pussade vår fina mormor och sen vinkade vi av henne då det avr dags att återvända till sjukhuset. Längtar tills hon kan få komma hem och starta vardagen.
 
 
Foto: Jeanette Isaksson 28 maj 2017  |  Redigering: Nathalie Isaksson
Blommorna ovan fick mormor i starten av dagen. Den gula rosen är från mamma och den andre är från mig och syster. Jag gav en likadan till mamma i morsdagspresent. Hon fick dock sin igår. Tänk vad fint det kommer bli efter vi lagt trädäck där plattorna är och sen låta blommorna pryda i sina krukor.
 
Foto: Emilia Tourani 28 maj 2017  |  Redigering: Nathalie Isaksson
 

Morsdag 2017

Godmorgon! Idag är det mammas 28.e morsdag och min mormors 56.e. Dessa människorna på bilden ovan är fantastiska starka individer och dom ligger mig väldigt varmt om hjärteroten. Tänk att jag fick bli så lyckligt lottad över att få ha dom i mitt liv. Mamma är verkligen en människa att inspireras av dels med hennes sätt att se på världen där individer inte bara är en i mängden utan betydelsefulla på sina egna vis och dels för hennes ständiga styrka genom allt det svåra i livet. Mamma ser ett problem och löser det istället för att förbi se det och det är något som jag verkligen tagit till mig speciellt i mitt arbete som lagledare. Mammas kramar är några utav dom varmaste och mest kärleksfulla för även om vi kan vara oense, diskutera, till och med bråka så finns alltid den där förlåtande kramen att möta en i slutändan, den försvinner aldrig.
 
Idag ska vi hem till mormor, städa huset och sen få hem henne några timmar. Mormor ska äntligen få komma till sin trädgård, även om det så bara är för några timmar! Vi ska äta lunch, dricka kaffe och visa henne alltvad vi har jobbat med därhemma nu när hon varit borta. Detta kommer bli en väldigt fin dag!

En fiskelåda blev en sminkväska

Ni vet den känslan när man finner en retro fiskelåda för en billig peng, köper den och gör om den till sminkväska? Den känslan kom över mig för några dagar sedan. Jag är helnöjd, den är jättefin!
 
 
[Blandat], [Bloggsnack/reklam] | | Kommentera |
Upp