Idag hälsade vi på mamma på sjukhuset

Igår ringde pappa mig för att tala om att mamma åkt med ambulans till akuten pga smärta i mage och rygg. Pappa kunde inte följa med just då eftersom han skulle till djursjukhuset med Bella och ta bort stygnen från hennes ben. När han var klar åkte han direkt till sjukhuset men just som han hann fram hade personalen hunnit ta iväg mamma för operation. Han missade henne precis. Det som hade hänt, så som jag förstår det, var att tunntarmen fastnat i ett gammal brock i hennes mage. Där hade tarmen strypts och därför skapade det enorma smärtor för henne. Vi satt hemma hos pappa och väntade på samtalet från sjukhuset. Operationen hade gått bra och mamma var trött och hög på smärtstillande. Idag fick vi hälsa på henne.
 
Usch vad jag hatar sjukhus, jag avundas verkligen inte mamma som måste ligga i ett rum med fyra bäddar, ha ett skynke runtom sin säng som inte stänger ute ljuset från taklampan som ständigt är tänd och tvingas lyssna på byggarbetsplatsen som omger hela sjukhusområdet i Malmö. Jag avundas inte det men tusan vad tacksam jag är över att hon är där ändå och får vård. Jag är tacksam för att det gick så fort för henne att bli opererad. Vill inte ens tänka på vad som hade hänt om hon inte agerat snabbt och ringt efter en ambulans. Usch vad det måste gjort ont. 
 
Vi vet inte hur länge hon ska stanna på sjukhuset men hon kommer inte hem idag och troligtvis inte imorgon. Krya på dig fina du ♥
[Blandat], [Påverka] | |
Upp