En tur till Ullared i fina människors sällskap

I onsdags tog jag och Carro oss hem till syster för myskväll med sushi, godis, öl, cider, irish coffee och bad i hennes nya bubbelpool. Kvällen var underbar förutom att min magkatarr tågade in utan inbjudan. Den ovälkomna gästen lämnade inte mig förrän jag somnade i systers säng bredvid henne. I systersonens rum sov Carro. 
 
 
Dagen efter vaknade vi tidigt, åt frukost, gjorde oss iordning och tog sedan färden till Malmö för att plocka upp Mario. Vi fyra var sen på väg mot Gekås i Ullared! Jag hade en lista med mig på nödvändigheter som ex. fryspåsar, bakplåtspapper, underkläder osv. Jag frångick den knappt och strök en del som jag i stunden inte hittade eller inte kände var en nödvändighet.
 
 
Efter vår tus tog vi oss på en tur till en sjö med brygga. Mario vägledde oss in i skogen, på en grusväg, ner till vattnet. Vattnet var ljummet och skönt men min rädsla för mörka vatten gjorde sig påmind och det blev därmed bara ett snabbt litet dopp i regnet från plasket av en okänd liten människa som tyckte det var lämpligt att hoppa från bryggan bredvid mig... tack...
 
 
Vilken lyckad liten resa! Tack fina ni för underbart sällskap med goa samtal och bra musik. Mina inköp blev också lyckade, mest glad var jag såklart över nya tillskotten till hemmet - tre blommor! Jag köpte två Kalateor (stavning?). Jag ahr ingen aning om deras namn för tyvärr så stod dom inte namngivna på plats inne på Gekås... Men den ene påminner om en calathea picturata och den andre påminner om en karmintopp. Den siste blomman som jag köpte är en Rosenskärm som jag satte i en snygg väggampel som jag fann för ynka 99:- (ångrar att jag inte köpte fler). 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp