En dag i trädgården; Klippa häckar och rensa ogräs

Då och då slås jag av hur lyckligt lottad jag är. Tänk att jag bor i ett hus med en av de finaste människor jag någonsin mött tillsammans med vår lilla tax. Huset andas 60-70-tal och trädgården är magisk. Jag hade aldrig någonsin kunnat tänka mig allt detta för två år sedan, inte ens för 6 månader sedan. Livet är som bäst just nu och inom mig myser jag av bara tanken på att detta kan faktiskt fortsätta såhär år efter år i en lång tid framöver.
 
Igår kom jag hem efter jobb och somnade i famnen på Jon. Medan jag sov påbörjade han trädgårdsarbete och storhandlade. När jag väl dök upp, yrvaken och trött efter alldeles för få timmars sömn drack vi kaffe och mös en stund innan det blev dags att fortsätta. Han klippte häckarna medan jag tvättade kläderna och bilen samt vattnade och rensade ogräs. Känslan att jobbade tillsammans mot ett gemensamt mål är peppande och rolig. Jag vill påstå att vi har finaste tomten på gatan och finare ska den bli!
 
I växthuset börjar ringblommorna göra sig klara för att planteras ut i rabatten, zinniorna (stavning?) är på god väg att följa med resten har inte kommit upp ur jorden än. Snart ska rabatterna färgas i olika färggranna kulörer!
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp