Idol

Jag ska inte ljuga och säga att jag är en idel realitysåpa fan...men idol har jag faktiskt följt ganska så bra och måste säga att de två som nu tog sig hela vägen till globen var också två av tre med de bästa rösterna. Den tredje som enligt mig lätt hade kunnat kamma hem storvinsten åkte ur idol förra veckan, Daniel.

Det vart väldigt trist men o andra sidan så tror jag att han tar sig till första platsen på annat håll. Han blir nog ingen one-hit-wonder såsom fjant-Darin och krulliga typen som vann för ett tag sen (tror han hette Daniel osse). Man hör inget om dom längre, eller har jag fel? Deras musik är ju inte min typ så det kan ligga mkt i att jag inte ens håller utkik efter dom...

image314
Amanda har en annorlunda impulsiv röst, eller hur jag nu ska beskriva den. Mkt speciell och vacker på nån vänster. Jag tänker 60-tal när jag tänker på henne just som någon annan sa i kvällen program (minns inte vem).

Hon har go musiksmak faktiskt. En som gillar Elvis och Johhny Cash, Mama Cass osv kan inte vara annat än tummen upp ;) hahaimage315Marie påminner om Carola - Bra röst, inte min musiksmak och hon kommer lyckas utomlands likväl som här i Sverige. Jag gillar henne bara inte men har ingen jätte bra anledning till varför så jag kan inte yttra mig mer om det här.

Kort och gott, ser jag finalen nästa vecka så kommer jag heja på Amanda för hennes röst bör komma fram mer och Marie kommer säkerligen få skivkontrakt i vilket fall som helst, men båda är vinnare så vem som blir etta på fredag spelar egentligen ingen roll.
[Musik/Sång/konsert] | | 2 kommentarer |
Upp