Cecilia Nord 20 år

Klockan är nära 02.00 denna natt mellan onsdag och torsdag i slutet av månaden juli år 2008 och jag sitter framför datorn och sneglar mot tv.en med jämna mellanrum för att få en glimt av världens bästa, med mina ögon sett, serie - Six Feet Under. Jag har nämligen införskaffat mig alla 5 säsonger på dvd och än så länge har jag bara nått avsnitt 2 på första disken.

Från det ena till det andra; på senaste tiden har jag levt ett osocialt liv jäntemot nära och kära men det ska det allt bli ändring på om en vecka eller två då jag kommer få efterlängtad ledighet. Det är så kul att jobba att man glömmer bort att kroppen inte klarar hur mkt som helst.

Under dagen idag har jag solat hemma hos mamma och pappa och badat i deras pool. Det har varit en underbar sommardag med solsken, fågelkvitter och ljuvlig doft av nyutslagna blommor. Mot kvällningen placerades pappa, jag och systrarna vid tv.en för att kolla på litta musikvideos sända på kanal Vh1. En kanal jag fullkomligt älskar eftersom de sänder musik för alla. MTV är så begränsad....

http://pussytiiv.bilddagboken.se
En fotnot för dagen eller låt mig säga...gårdagen...
är till att nämna Ias födelsedag. För 20 år sedan
föddes hon och när hon nådde en ålder av ca 6-7 år
blev hon min bästa vän. Vi håller ihop ännu
(med några års uppehåll däremellan).
Grattis grattis till dig och hoppas att i din dag ingick
presenter, god mat och fylla ;)
[Speciella dagar och vår vardag] | | Kommentera |
Upp