Kronprinsessan Victoria Ingrid Alice Désireé <3 Daniel Westling 090224

Oj, så klumpigt av mig att jag inte ens slagit tanken på att gratulera nye lillprinsen...eller han blir det iaf när han gift sig med Vickan, allas vår sessa. De båda är ju förlovade nu ju eftersom pappa kungen gav med sig till slut och tidningarna fick äntligen något sk. roligt att skriva om. Grattis till er alla! Vem hade kunnat tro att ett par som varit tsm i 7 år skulle kunna tänka sig att gifta sig...hm...de flesta kanske? men men, är väl annorlunda när vi snackar kungahuset eftersom vickan riskerade att förlora tronen (som hon kommer få då kungen kolavippat eller bara helt enkelt hoppat ner därifrån) till lillbrorsan Calle-Fille, om hon inte gifte sig med någon som regeringen godkänt. Så en massa år senare, en massa skriverier senare och litta hittande och hattande så fick hon til slut sin drömman och snart blir han alltså drömprins för henne samt äkta make. Han kan ju enligt våra lagar aldrig bli kung men han kan få titeln som prins vilket sker då de båda sagt ja framför en massa filmkameror, fotokameror och givetvis en prälle i kyrkan.

Dagen då förlovningen skedde vart den 24 februari 2009 (inte så längesedan med andra ord). Det offentliggjordes kl 12.00 då regeringen lämnade sin mening om det hela - "JA". Fredde, allas vår statsminister uppges vara glad för deras skull.....gulligt av honom att vara det...för hur skulle det se ut om han var olycklig över beslutet? Då skulle tidningarna kanske få ihopa hela händelsen som att han vart avundsjuk på danne som ska få äkta hans drömsessa? eller nått i den stilen...men som tur vart så slipper vi dom skriverierna för han var som sagt glad över beslutet.

Bröllopet ska infalla tidigt nästa sommar så att det är varmt och tjusigt där utanför kyrkan. Och det är ju bra för alla som vill glutta så att de kan stå ute och förhoppningsvis slippa frysa medans de trängs för att få en glimt av paret då de går in och sedan ut. Men man vet ju aldrig...tänk om det sätter igång och regnar? ta med paraply! så vart det löst.

Grattis ännu en gång ni två turturduvor!!
[Kändisar] | | Kommentera |
Upp