Trådgårdsfreak - vill lära mig allt om blommor!

Jag vet, jag vet - det är dålig uppdatering här på bloggen därav kommer nedan en snabb genomgång om dagarna som passerat:

Jag var ju som sagt sjuk sist jag skrev och det är jag inte det minsta nu. Vem kan ligga inne när solen strålar för fulla muggar därute? Jag har rännt runder i trädgården och försökt få det så fint som jag bara kan. Så sent som igår köpte jag fröer på ekohallen för att piffa till den ännu mer. Jag fick fatt på solros-, luktärt- och regnbågslupinfrö. Det kommer bli otroligt tjusigt! Dock får jag nog hålla mig en vecka till med planteringen eftersom marken inte håller rätt temperatur än. Imorgon vankas det shopping på svågertorp efter nått tunn-, krukliknande grejs som jag kan plantera mina grönsaker i. Jag ska ju ha ett helt trädgårdsland! Åh vad jag längtar tills jag kan sätta fart på allt!!!...öhum, som ni kanske märker så är jag för tillfälligt otroligt nördig och hänger för det mesta i min underbara trädgård...där folk väldigt gärna får komma in en timme eller två mitt på dagen och ta en fika i ;) - känn hur det lockar!

Idag har jag även varit så pass flitig att jag börjat rensa ut i Sofias blivande rum dvs. uterummet (hon är så pass jobbig att vi helt enkelt inte kan ha henne inne i stugan ;) och shoppat mer saker än fröer nämligen halsband till Mindy, hundmat och bajspåsar (detta var så otroligt intressant för alla er som läser att jag bara va tvungen att skriva ner det...)

Mer rapport om dagarna som gått:

I förrgår befann jag mig på Malmö museum med Natasha, hennes son Isak och syrran. Vi blev klokare än någonsin där borta i historiens lilla hus. Hade en väldigt rolig och trevlig dag med härligt folk. Det blev även en del fotografier eftersom kamerakvinnan var med - dvs jag. Ska ladda upp dom här på bloggen när jag får tummen ur och kan slita mig från trädgården haha.

Nu ska jag jobba vidare, hej på er!
[Allt om min kolonilott] | | En kommentar |
Upp