Blir en bra dag idag :)

Godmorgon, godmiddag och allt däremellan såsom hej, tjosan  osv. Idag skiner solen därute, vädret känns svinkallt men solens närvaro hjälper det hela till att kännas bättre =) Idag blir det förhoppningsvis fixande med bilen och därefter ett besök hos optikern, behöver verkligen nya linser...dessa är nog nästan en månad på övertid(!)

Känns som att jag hade velat äta falafel (eller nått annat i den stilen), sitta en stund på espressohouse och därefter besöka biografen! Sällskap eftersökes!


2010.11.30 kl:14:07

Och sällskap hittades! Pamela - en trogen bofinkilus som hänger på! ;) kanske iapia också. Kul det här!


2010.11.30 kl:23.35Vi såg The social network och jag är en person som gillar filmer som bygger på verklighetens fakta så filmen föll mig absolut i smaken just för att den var intressant. Även om de nu säkerligen överdramatiserat vissa händelser...Innan filmen köpte jag punkteringssprej, linser hos optikern och vi bägge fika på espressohouse. Efter filmen hamnade vi på espressohouse igen (vanilj-latten är otroligt god ;) Sen fick benen fart och vi promenerade därifrån hela vägen hem. en och en halv timmes promenad i det kala vädret. Sååå härligt o ha någon att gå o snacka med. Saknar det när man bor här...känner liksom ingen och att gå ut med hundarna själv är inte alltid så tillfredsställande om jag ska vara ärlig. men, men nu är jag hemma - tack för sällskapet Pamela! Nu ska jag återvända till den underbara musiken och mitt goda te - hej hopp!


[tv och film] | | En kommentar |
Upp