31 maj; fortfarande sjuk - attans


Och så till idag 2011...Är fortfarande sjuk - chokerande eller hur? Jag är dock inte dödligt sjuk ;) Låg en stund ute i solen tidigare idag. Det var skönt tills det blev för svettigt, då bytte jag maddrassen mot duschen. Tusan vad det är underbart att duscha när man känner sig riktigt skabbig.

Nu har jag gjort dagfakta maj ut..eller inte hela maj men från det att jag började till idag. Maj har bara 31 dagar. Tror nog att jag ska fortsätta in på juni. Detta var kul, även om jag är den ende som gillar det och ni som läser tycker att det är småtradigt så lär jag mig nått. Gillar att veta lite om allt, allmänbildning på en stadig och mycket enkel nivå.

Just nu är det strålande väder ute och jag önskar att jag var mer hej på det så att jag kunde dra ut på fotorunda eller dra till havet för årets första svenska dopp...men så är inte fallet, just nu känns det bra förutom att jag är lite småvarm men det är för att jag tog en ipren för en stund sedan. Igår tog jag alvedon och det suger...trodde inte att man skulle märka en så stor sillnad mellan ipren och alvedon men faktum är att iprenen sänker febern, tar bort lite av nackontet och halsontet och får en att känna sig lite piggare till skillnad från alvedonen som inte hjälper alls. Tog till och med två alvedon på raken men inget hände för det, var fortf varm och kass.
Nu mina vänner så ska jag ut i det fina vädret medan iprenen fortf verkar =) hej hopp!
[Speciella dagar och vår vardag] | | Kommentera |
Upp