Pepparkakshusbak och seans


Halloj, kom hem för en liten stund sedan efter en heldag på vift. Den började med hårfärgning hemma hos mamma och pappa under tiden som vi åt/drack frukost och som jag tvättade. Jag är sinbra å att göra flera saker samtidigt men hatar stress...väntade på att julkänslan skule smyga sig på mig och trots att jag kände ett uns av den under fikan så höll den sig mer eller mindre frånvarande.

Efter fikan duschade jag, tvättade lite till och bakade pepparkakshus med mamma och syster. Saknaden av julmusik drog ner julkänslorna, stressen som lades på för att hinna med allt som skulle hinnas med drog ner den ännu mer. Kände dock lite ett tag. Efter baket och utsmyckandet på våra bruna hus åkte jag och mamma till Trelleborg för att hämta upp Marita och hennes dotter därefter Lomma för att hämta upp Susanne. Sen to vi oss en två timmars körväg uppåt landet. Att det stormade ute stoppade oss inte, inte heller att ett träd lagt sig tvärs över vägen. Det trädet flyttades kvickt av mamma och Marita medan jag och Maritas dotter flyttade toppen och stora grenar. Framme vid vr slutdestination blev det seans, min första.

Det var kul. Jag fick ingen kontakt dock vilket var lite trist men många andra fick och vid lottdragnigen vann jag ett paket. God fika, sketcher, livemusik, medium in action osv. Efteråt skulle vi bege oss hem till skåneland igen. Stormer hade bröstat upp sig och var värre vid denna tiden. Vi satte igång och bege oss. Träd låg som pinnarna i en plocke-pinn-hög över vägen men vi lyckades komma runt de flesta. Ett stopp tog oss några minuter att komma förbi då Nisse från vägverket höll på att röja 4-5 stycken från vägen som rivit ner elledningen. Han var en go typ som gav oss sitt nummer så att vi kunde ringa honom ifall vi stötte på några problem på vägen hem.

Hemma i Malmö hämtade jag bilen borta hos syster som lånat den för att köra hem sen hamnade jag på parkeringen där Hardy mötte upp. Nu är jag som sagt hemma och lyssnar till vinden som viner därute. Att kalla detta för oväder är att underskatta situationen.
[Julkänsla] | |
#1 - - Ilhan:

Nice header. Hade inte tackat nej till en natt med dig. Tror jag.=)

#2 - - Viktoria - Pinkpastry:

Vilka fina pepparkakshus, så duktiga ni är. Får man fråga efter vilket recept ni använder på kristyr, ser superfin ut?

#3 - - Ida:

Sv: Haha, va bra :)

Vilka härliga pepparkakshus!

#4 - - Konstiga Lilian:

Vilken himla underbar hårfärg du har!Mysigt med pepparkaksbak! Och vad spännande med sians. Jag är mycket intresserad och insatt i andlighet.

/Lilian

#5 - - vallen:

Härlig pepparkaks hus !

Cute^^

Upp