Mitt 2012

Tänkte sammanfatta det, snart gångna året i detta inlägget. Jag gör som jag gjorde 2010 och 2011, samlar all information som är värd att minnas i text och bilder. Jag trodde att detta året skulle innehålla mer pengar och ännu en backpackingresa, att jag skulle lära mig fläta mitt egna hår osv....inget av det skedde. Dock hände en massa annat..
 
...Jag påbörjade verkligen ett långt inlägg men det är inte kul att fortsätta. Detta året har varit toppen men också skit. Detta är året då Mindy (Hardys hund) dog, då jag och min kollega räddade en gammal tant från en brinnande lägenhet och upptäckte hur tråkiga chefer vi har som inte ens hörde av sig för att fråga hur vi mådde efter upplevelse förräns ett halvår efteråt. Detta är året då jag och Hardy gjorde slut efter mer än 4 år tillsammans, då vi avslutade vår ''vänskap'' med tjaffs och då jag inte bara miste min pojkvän utan även min bästa vän. Min syster förlovade sig med Jimmy, okända män dök upp i min trädgård när jag var ensam hemma, jag började umgås mer med Martina och slängde in några utekvällar på det. 
 
Detta är året då allt har varit bra men ändå inte..och detta är dagen då jag sitter ensam i min stuga och känner mig opepp på i princip allt...Att gå igenom bilder från det gångna året var ingen hit...det gjorde mig inte glad...
[Blubb som fisken sa], [Påverka] | | Kommentera |
Upp