Guide: Hur man laddar ner och installerar olika typsnitt till sin dator

Tjosan! Jag tänkte göra en snabbguide över dafonts nerladdningssystem. Hur man laddar ner och installerar olika typsnitt till sin dator dvs. Börja med att gå till hemsidan, välj därefter vilken typ av stil du är ute efter. Jag valde ''Distorted'': 
 
Därefter fastnade jag vid ett typsnitt vid namn Alabama. Nedan kommer en guide till hur ni ska gå till väga för att ladda ner och installera. Följ bara de röda pilarna! Lycka till med installeringen ;)
 
 
[Bloggsnack/reklam] | dafont, download fonts, ladda ner typsnitt | |
#1 - - Ping Lowhngren:

oh älskar roliga fonter! :DD

Svar: Jag med! Gör allt lite roligare när man ska skriva saker o ting. Dafont är toppen =)
Nathalie Isaksson

#2 - - Ping Lowhngren:

haha jaa använder själv oxo dafont så thumbs up!! ;D

Svar: Goodie, goodie! ;)
Nathalie Isaksson

#3 - - Lina:

Jag måste ladda ner några nya typsnitt, jag ska bara få tummen ur röven och göra det med.
Och så passa jag på och fråga dig om nästan alla dina läsare med försvann igår? Min statistik blev hel mongo igår och jag har lite svårt att tro på att 80 av mina läsare bara har försvunnit på en och samma dag och inte kommit tillbaka. Skit blogg.se.

Jag bryr mig egentligen inte om hur många som läser min blogg, men det är ju kul att se att den växer. Men nu är den tillbaka på lika få läsare som jag hade när jag startade blogg under 2008 och det känns ju mindre kul och dessutom jävligt overkligt. Så finns det någon bugg hos dig med?

Svar: Nja asså jag tappade nog bara ca 10 pers igår och jag tror nog mer att det handlar om folk som varit ointresserade av att kolla in den än att det vore en bugg. Synd på din blogg. Har kanske varit nått knas med den?
Nathalie Isaksson

#4 - - Lina:

Nått måste vara knas, för på vissa sidor inne på FB kan man se hur många som läst sina inlägg och där var det 57 st kl 19 men bara 39 enligt bloggen. Nu flera timmar senare står bloggen stilla på samma som innan. Jag har haft ett stadigt antal läsare i 1½ år, så att nästan alla skulle försvinna på en och samma dag verkar orimligt.

Svar: Konstigt, måste vara nått knas ju. Kanske var det bara tillfälligt, allt är kanske som vanligt imorgon
Nathalie Isaksson

#5 - - Lina:

Det blev precis ännu värre. Jag fick 23 kommentarer på 2 sek som inte ens är till mig. Och statistiken står ändå stilla. Den borde ju ha gått upp 23 knäpp. Va trött man blir.

Svar: Oj! Det där problemet har inte jag med min blogg... Synd att blogg.se är så kassa på o svara på mail, annars kunde du ju hört med dom om vad som händer :/
Nathalie Isaksson

#6 - - Lina:

Jag har nog råkat ut för en lurendrejare i cyberrymden. Men håll koll på din, för jag har precis fått reda på att det är mer än jag som har märkt ett kraftig fall på statistiksidan under de senaste två dagarna. Blogg.se håller väll på att rasa samman eller nått, vilket inte skulle förvåna mig det minsta.

Svar: Ska hålla utkik efter det! Tack för att du meddelade mig, hade ingen aning :)
Nathalie Isaksson

Upp