Gott Nytt År!! - Mitt år i bilder

 Året lider mot sitt slut och därför tänkte jag nu sammanfatta allt som hänt i bilder och text. Det har varit ett händelserikt år både på gott och ont jag har haft mina svackor och mina lyft som gjort slutet till det bästa. Året startade utan Hardy vid min sida. Jag hade kul mellan varven, tatuerade mig, festade osv. och låg dubbelvikt av magont för resten. Det var tiden då jag för första gången i mitt liv drabbades av magkatarr orsakad av multipla jobbiga händelser och alla försök till att övertala mig själv till att mådde bra. I samma veva flyttade jag från stugan till kronprinsen och blev sambo med Martina.
 
När våren kom bestämde jag mig för att må bra igen och flydde ut till min stuga där tanken var att jag skulle stanna en helg, men helgen blev en vecka och därefter några månader. Igenom hela min avkoppling därborta kvävdes jag av oförstående människors försök att kontakta mig vilket gjorde att jag isolerade mig allt mer vilket i sin tur läkte mig. Plötsligt mådde jag bra igen. Jag fick ett inre lugn, ett lugn som bara stugan kan skänka en. Jag och Hardy fann varandra igen. Jag och syster åkte på semester med Elias till Turkiet och mitt jobb blev roligare och roligare. Allt blev tusen gånger bättre och nu är det på topp!
 
 
 
Ett axplock av årets manipulationer: När man får egentid och läker sina sår finns det alltid tid och rum för manipulationer av sitt egna ansikte:
 
 
#1 - - Louise - vitmossa:

Kul att få läsa om ditt år... :)

Svar: Tack :) kul att du tittade in i bloggen. Välkommen åter, eller vad an ska säga, haha :)
Nathalie Isaksson

#2 - - Minlillaskrivdagbok:

så snygg tatuering. vill verkligen tatuera mig.

Svar: Tack! Älskar den, tyvärr har färgen försvunnit på sina håll så som det ofta blir med stora tatueringar. Måste fylla i den så den blir som ny igen :) Gör det! Vad funderar du på o skaffa dig?
Nathalie Isaksson

#3 - - Mitt minimonster:

Oj hjälp vad fina manipulationer du gör! Verkligen.

Hoppas att du ska få må bra under 2015!

Svar: Åh tack! Detsamma till dig! 2015 kommer bli fantastiskt :D
Nathalie Isaksson

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

De sista bilderna är ju bara för härliga!

Svar: Tack! Gillar att göra diverse manipulationer av mitt ansikte :D
Nathalie Isaksson

Upp