Idol 2017; Tema: Duetter - 8 deltagare

Hejsan hoppsan! Jag sitter i stugan med taxen vid min sida, regnet fallandes utanför fönstret och med levande ljus både här och där runtom oss. Det är en otroligt mysig lördag! Jag tänkte spana in gårdagens avsnitt av idol och recensera lite, för att komma ikapp. Temat var Duetter och såhär tyckte jag:
 • Hanna Ferm & Noah Gerstenfeld "True colors" - Justin Timberlake & Anna Kendrick
  Jag gillar låten även om jag aldrig hört versionen med herr Timberlake och fröken Kendrick. I framträdandet med Noah och Hanna är tyvärr Noah så mkt sämre. Hanna överglänser. Stundtals låter det helt okej men det kunde varit bättre. 

 • Chris Kläfford & Kevin Klein "Where the streets have no name" - U2 
  Jag vill tro att där finns en tanke bakom denna kombon eftersom dom båda är lite utav tittarfavoriter. Kombon är bra även om Chris är betydligt större i sin sång än Kevin. Denna duetten är kvällens bästa även om ingen utav dom är ensam bäst därmed tycker jag att dom fullföljde uppgiften bättre än sina motståndare. Tummen upp. 

 • Jemima Hicintuka & Joakim Jakobsson "Never forget you" - Zara Larsson & MNEK
  Aldrig hört låten innan men den var otroligt tråkig och väldigt dålig. Detta är inte alls en genre som ens intresserar mig lite. Kombon mellan Jemima och Joakim är konstig. I denna låten tror man ändå att Jemima ska överglänsa men ikke - Joakim var faktiskt helt okej. Jemima var sämre.

 • Erika Bitanji & Gabriel Cancela "No air" - Chris Brown & Jordin Sparks
  Detta lät riktigt dåligt... så ointressant och tråkigt.

 
Foto: Peter Wikström (Aftonbladet)
 
Sämst ikväll var Jemima och Gabriel och Bäst var Hanna
Jemima stod mot Erika i slutet och Erika åkte ut
 
 
Relaterade inlägg:
[Blandat], [tv och film] | | Kommentera |
Upp