Gårdagens fotografering av mamma och poolhäng

Igår vaknade jag efter måndagens kanin- och harmiddag lite mysigt småbakis. I samma hushåll vaknade även Jon och Carro som båda lämnade tidigt för jobb medan Mario, syster och jag dröjde kvar över kaffe och frukostbullar. När det var dags att ta tag i dagen tog Mario tåget till Malmö och vi andra körde hem till mamma och pappa där jag fotograferade nya foton till mammas företag. Mamma är massör så personen hon masserade på bilderna var i vanlig ordning syster.
 
 
Efter det blev det poolhäng för syster, systersonen och badmonstret Åke medan jag fotade lite och plockade en hel del lavendel som jag ska plantera längs med den stora rabatten i trädgården imorgon. 
 
 
Jag lämnade Åke i poolen med syster runt 15.30-tiden för att ta mig till Lund och hämta Jon utanför hans jobb. Vårt mål för kvällen var att sälja stugan vilket blev gjort. Vi hämtade Åke, tog oss hem, åt pizza och däckade i filmrummet. Varenda dag på denna ledigheten har gått i ett så jag ser verkligen fram emot morgondagen då jag bara ska vara hemma, plantera blommor, leka med Åke, tvätta, diska och ändra om på mammas hemsida. Det blir en lugn fixardag i sakta takt. Sådana dagar behövs också.
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp