Alla vackra blommor i vår trädgård

Jag har nämnt det förut och här kommer det igen: "Jag älskar vår trädgård!". Jag tog Åke på en runda runtom i den och fotograferade alla vackra blommor. Det är galet hur många olika sorter av akleja det finns här. Om man bara passerar förbi snabbt så tänker man nog inte på hur många olika sorter det är för det som skiljer är inte bara färg utan även "kjolen" på blommorna. Det känns lite som att föredetta ägaren samlade på dom och vem är jag är inte fullfölja? Jag vill ha fler sorter!
 
 
Fler sorter med olika färger och kjolar. Det passar så bra in att havet av akleja reser sig framför thujorna och bildar små mjuka bollar av blommor och färger. Det är otroligt vackert.
 
 
Runtom i trädgården har vi olika typer av rosor också, både mark-, klätter- och buskrosor. De flesta är rosa... Jag tror alla är det även om vissa inte blommat än. Allihop är vackra men tyvärr har en del blivit misskötta och fått stora rotskott. En del har även blivit vildsådda och bär inga blommor. Oavsett så är dom som är fina otroligt vackra. Framför huset längst ena väggen fram till ytterdörren sträcker sig flera rhododendron i lila färg. Stackarna får ont om vatten eftersom jag gång på gång glömmer bort att vattna framsidan. Dom är vackra ändå. 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
#1 - - Ammi Berglund:

Vilka fina Akelejor, är urdålig på blommor men de var verkligen underbara. Tror jag måste skaffa några
😊

Svar: Jag älskar dom! De är så små och så vackra. Det är fint med ett hav av de små bollarna med sina kjolar i olika färger. Jag har många men hade velat ha fler - i fler färger. Där finns så många, haha
Nathalie Isaksson

Upp