Moderna Museet i Malmö innan "Us" på bio

Igår satt jag framför datorn och kände mig lite tom på energi. Trots det tog jag mig till Malmö för att besöka Moderna Museet med Mario och Carro. Vilket otroligt bra initiativ av Carro! Vi strosade runt och spanade runt en liten Andy Warhol-utställning och en ännu mindre med diverse konstnärer på andra våningen.
 
 
I filmrummet mös vi ner oss på golvet och slötittade på klipp från filmen "The Chelsea Girls". Jag har ingen aning om vad den egentligen handlar om men vill ändå se den, från början.
 
 
På andra våningen visades blandad konst i form av snygga tavlor, märkliga skulpturer och annat. Jag fastnade mest för tavlorna. Kan tänka mig att en av dom hade suttit fint på en vägg här hemma.. 
 
 
Efter allt det fina kalasade vi på falafel innan vi mötte upp Christos och Ines på Espresso House för en snabbfika innan vårt kommande biobesök. Carro lämnade sällskapet och vi andra intog biostolarna och spanade in Jordan Peeles nya skräckfilm "Us". Filmrecensionen kommer i separat inlägg (publiceras kl.18.00 ikväll).
 
Jag vill i vanlig ordning tacka alla inblandade för en underbar dag trots saknaden av energi i starten.
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp