Musikalbesök och Födelsedagsfirande

Jag är så dålig på att uppdatera bloggen, en ganska förståelig anledning är att jag inte haft tillgång till datorn men här sitter jag nu, stunden innan jag ska dra igång en omgång av The Sims 3. Jag har inte spelat på månader. Under dagarna som gått har jag hunnit med ett besök på Malmö Opera tillsammans med Jon, hans mamma och hans syster. Vi såg musikalen Matilda. Imponerande ljus- och scenshow, bra skådespeleri, fantastisk sång och allt som allt väldigt bra! Efteråt begav jag mig till jobb för att spendera natten framför datorn och svara på larm. 
 
Foto: Nathalie Isaksson 3 april 2019 (De fyra nedersta är hämtade från Malmö Operas hemsida)
 
Dagen efter var jag ledig. Jag tog ut en semesterdag eftersom jag inte ville fira min födelsedag på jobb. När Jon kom hem åkte vi och handlade en födelsedagsklänning till mig. På hemmaplan bakade han den finaste födelsedagstårtan någonsin. Marsipanlocket var för litet men vad gjorde det? Den blev perfekt! Han fixade ihop ett lager av vit chokladmousse med passionfrukt, ett med rinnig vaniljkräm och ett med hemmagjord hallonsylt. 
 
Foto: Nathalie Isaksson 4 april 2019 
 
Dagen efter fyllde jag år. Jag har nu lämnat 20 års-åldern och fyllt 30 år. Tänk vad tiden sprungit iväg... Dagen startade fint med en kopp kaffe och morgonmys med Åke innan mamma kom hit tidigt på morgonkvisten. Tillsammans tog vi oss till Ica där vi handlade föda för kvällen och frukost. 
 
Foto: Nathalie Isaksson 5 april 2019 
 
Mamma lagade all mat och vilken festmåltid det blev! Hon fixade glutenfri köttfärspaj, två dressingar, kyckling- och pastasallad både med fetaost och utan, en vanlig sallad, melon samt focaccia - både glutenfri och "vanlig". Till allt köpte vi in vin, alkoholfri öl, öl med alkohol, coca cola, saft och sen till efterrätt serverades Jons tårta till kaffet samt glass till systersonen och hans syrra som inte tål mjölk. Jag fick fina presenter, nya skor, en torktumlare, godis, pengar, en tavla, mössor till Knut mm. Tack alla för att ni kom!!
 
Foto: Nathalie Isaksson 5 april 2019 
 
Sista dagen med firande av min födelsedag spenderades tillsammans med Jon, Carro, Mario och syster över en filmkväll där vi spanade in tre filmer. Det blev "My Friend Dahmer", "Guds Stad" och "Bronson". Jon lagade en vegetarisk gratäng till kvällsmat och till fikat åt vi mer tårta och drack kaffe mellan varven som vi käkade chips och godis. Tack fina underbara ni!
 
Foto: Nathalie Isaksson 6 april 2019  
 
Upp