Påsken närmar sig sitt slut

Påsken närmar sig sitt slut i samma veva som en ny vecka tar sin början. Jag tänkte dela med mig av bilder fårn de senaste dagarna, de är ganska få dock. Sista tiden har måendet gett sig ut på en berg-och-dalbana med mig. Jag är glad och pepp men klarar betydligt mindre än vad jag gjorde tidigare vilket känns väntat ändå med tanke på att vi snart går in i sjunde månaden, det är sisådär en vecka kvar bara!. Eftersom jag sjukanmält mig ganska mycket från jobb pga onda sammandragningar som även tvingat mig att lämna somliga pass tidigare så tog jag till mig vad folket i min närhet så länge tjatat om - att jag skulle gå till en läkare och se om en sjukskrivning var på sin plats. 
 
Foto: Nathalie Isaksson 17 april 2019
 
Jag bokade en tid i Ystad och passade på att bjuda mamma på frukost på Ystad Saltsjöbad innan. Deras frukostbuffé är magisk. Hos läkaren gick vi igenom allt det där som gjorde ont och hon mätte livmodertappen som då var 2,8 cm. Vad jag förstår det som är det högst individuellt om hur lång rackaren ska vara men man vill inte ha den under 2,5 cm. Jag ska tillbaka på återbesök för att mäta igen. Krymper den finns där risk för en tidigare födsel än beräknad. Jag blev sjukskriven och spenderar dagarna med att bara ta det lugnt nu in i det sista. 
 
Foto: Nathalie Isaksson 19 april Långfredag
 
I fredags firade vi med påskmiddag hemma hos mamma och pappa. Mamma hade fixat god mat och sällskapet var finfint! Jag kände mig grann i min sommarklänning och kula till mage. Jag tror det är lite välbehövligt att få piffa till sig när man mår lite sisådär, det känns lite bättre då. Det är en konstig känsla det där med en gravidmage, varje gång jag ska resa mig eller gå känner jag mig 3 ggr så stor som jag egentligen är, när jag tittar ner ser magen ganska liten ut och när jag passerar en spegel och får syn på den ser den stor ut igen (om man kollar rakt framifrån dvs. på bilden ser magen plutteliten ut).
#1 - - Sarah:

Vad mysigt att bli bjuden på påskmiddag :)

Upp