Trädgårdsarbete hemma hos mamma och pappa

Idag värker kroppen, ansiktet är solkysst med röda kinder och näsa, fräknarna har börjat titta fram och det med anledning av gårdagens trädgårdsarbete hemma hos mamma och pappa. Det som blev gjort var att Jon och pappa sågade ner alla träden mellan tomten och åkern medan syster, jag, Jimmy och systersonen klippte dom i små bitar som mamma sen forslade bort till en annan sida av trädgården. Otroligt bra teamwork!
 
Knut var väldigt sammarbetsvillig får jag säga med tanke på att vilopauserna var ganska få från min sida. Jag kunde visserligen inte stå upp speciellt mycket och jag bar inte pinnar från marken men när jag satt ner och bara klippte grenar med sekatören så kändes det helt okej. Stundtals, när solen kom fram, var det riktigt mysigt och "mediativt" som syster uttryckte sig, att sitta i åkerkanten och skala av grenarna. 
 
Att det värker idag gör ingenting, det blir mest soffläge ändå, gårdagen var så mycket värd. Dessa familjedagar är några utav de bästa! Tackar folket för igår och tack för den goda maten som mamma fixade ihop samt fikan som Jon stod för. 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp