Nathalie Isaksson; Foto, Filmrecensioner, Musik & Vardag - Effektiv dag med städ, tvätt, mys osv.

Effektiv dag med städ, tvätt, mys osv.

Igår fick alla i hushållet en god sömn, inatt var den inte detsamma... Knutan har snarkat när han sovit och övrig tid varit vaken - klarvaken. Från en nattmänniska (jag) till en annan (Knut) - "Vakna nätter tar vi sen, inte nu. Nu vill vi fånga dagen och sova ut om natten". Jag börjar sakta vakna till liv även om jag varit ur sängen några timmar nu. Igår, vid den här tiden, hade jag redan hunnit med att vara effektiv och den känslan höll i sig länge. 
 
 
Igår passade jag på att plocka undan, damma, dammsuga, moppa golven, diska, tvätta osv. medan Knut sov. Dagen gick i ett. Jag kände mig på topp och när allt hemmapysslande var över vaknade han till liv och såg sådär söt ut som bara han kan göra. Det blev mys med honom och Åke i soffan vilket också blev mitt energifall vilket just då var helt okej eftersom myset var det bästa på hela dagen. 
 
 
Igår regnade det och åskade en hel del. När det var uppehåll skyndade vi ut och fotograferade lite. Jag har börjat gilla våra rosor mer och mer. De är så vackra, speciellt i år när de blommor betydligt mer än förra. Innan mitt energifall tänkte jag klippa gräsmattan också men det hade kanske varit lite överkurs? Idag ska jag planera dagen bättre. Idag ska jag försöka vara effektiv också men passa på att sova lite när Knut sover. Det behövs nog.
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp