Nathalie Isaksson; Foto, Filmrecensioner, Musik & Vardag - En mysdag hemma hos mamma och pappa

En mysdag hemma hos mamma och pappa

Jag har haft en mysdag hemma hos mamma och pappa. Dagen har varit mer än välbehövlig! Det spelar ingen roll hur gammal man är, ibland behöver man hänga med sina föräldrar och bara mysa över en kaffefika där samtalet skiftar mellan allt från himmel till jord. Härligt häng med härliga människor. 
 
 
Knutan och Åke var med såklart, mina killar som följer med mig överallt dit jag går. Medan Knutan tog sig en tupplur i vagnen inspekterade Åke fiskarna i dammen och jag fotade de vackra blommorna som fyller mammas och pappas rabatter. Insektslivet är rikt, både här och där flyger humlor och samlar nektar från allt det fina.
 
 
Mamma poserar bredvid sin skrytlilja, den är fantastiskt vacker. Åke fick span på dammens nya fiskar. Jag försökte fotografera dom men det är snabba rackare.
 
 
Det är sällan som jag klär upp mig om dagarna nuförtiden men idag passade jag på att både sminka mig och se ordentlig ut eftersom jag ville att mamma skulle fota mig och Knutan tillsammans. Bilderna blev jättefina! 
 
Foto nedan: Jeanette Isaksson
 
Efteråt fick Knut posera med mamma, pappa och Bella på bild. Åh! vad glad jag är att jag tog dessa. Alla foto blev så fina. Kärleken strålar verkligen från mina fina till min fina. Tack för idag. Vi måste fota mer!
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp