Fiskar, Hundar, Blommor och Insekter

Efter de senaste dagarnas sämre mående med ryggont, magont osv. så fick jag dåligt samvete över hur otroligt tråkig jag varit mot Åke. Vi brukar kasta boll och leka (Jag låtsasjagar honom medan han kutar omkring som en galning). Eftersom jag har varit tråkigare än vanligtvis nuförtiden så kändes det ganska lämpligt för en playdate med Bella och mamma. 
 
 
Åke fick lekt en del med bästisen Bella men mest av allt jagade han fiskarna i dammen än en gång. Han doppade nosen mot ytan och försökte nosa på dom. En del simmade mot honom med lika stort intresse för vem han var och en del skvätte vatten på honom.
 
 
Värmeböljan idag sköljde över oss så jag la mig ner för att sola medan mamma smet in och sydde klart ett påslakan med tillhörande örngott till Knut (Hon sydde ett i februari också). Det blev så fint! När jag solat en stund gick jag runt och fotade några av blommorna i trädgården. Där växer så mycket vackert!
 
 
Fick även fångat några insekter på bild. Jag har koll på en del men den vit och svarta släktingen (bilden nedan) till getingen/blomsterflugan/humlan mm. Vad är det för en?
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp